Melon med parmaskinke er en af de nemmeste forretter at lave, men samtidig også en af de mest populære. Du kan bruge forskellige slags melon.
Heldigvis er det ret ofte sådan, at de mest simple ting også er de bedste. Som det er med melon med parmaskinke.
Verden over er denne forret elsket, og ikke uden grund.
Melonen er sød og nem at spise, mens parmaskinken er saltet, og tilsammen er det bare en perfekt kombination.
Samtidig fylder forretten ikke så meget, og derfor er melon med skinke perfekt til en forret.
Den er dog også god til en let frokost på en varm sommerdag, hvor du både får frugt og sødme fra melonen, og lidt protein og salt fra skinken.
Melontype
I opskriften her har jeg brugt en netmelon, men du kan også bruge eksempelvis en galiamelon eller honningmelon.
De smager allesammen godt, når de bliver omviklet med den saltede skinke.
Opskriften er til fire personer.
Se også disse opskrifter med melon:
Opskrift på melon med skinke
Melon med parmaskinke - nem opskrift
Ingredienser
- 1 melon - du skal bruge 8 melonbåde
- 8 skiver parmaskinke
Fremgangsmåde
- Del melonen i to halvdele, og skrab kernerne ud. Du kan som sagt bruge honningmelon, galia eller hvad du synes.
- Skær melonen i mindre både.
- Skær skrællen af melonen, da den så er nemmere at spise.
- Omvikl melonstykkerne med parmaskinke, og anret din melon med skinke i et fad.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Video
Servering
Melon med skinke serveres straks.
Her er der angivet to melonstykker pr. person, men du kan jo selv justere i forhold til hvor sultne I er.
Men det plejer at passe som en god forret.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: