• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad

Italiensk pastaret med broccoli, asparges og bacon

En nem italiensk pastaret med broccoli, asparges og bacon, som hele familien vil elske. En meget lækker pastaret, der heller ikke tager lang tid at lave. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
En nem italiensk pastaret med broccoli, asparges og bacon, som hele familien vil elske. En meget lækker pastaret, der heller ikke tager lang tid at lave. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  20. juni 2024 - Udgivet:  12. oktober 2023

Del gerne:
67
SHARES
FacebookMessenger67PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her er min opskrift på en italiensk pastaret med broccoli, asparges og bacon. En skøn og hurtig pastaret med masser af smag til hele familien.
  2. Opskrift på italiensk pastaret
  3. Italiensk pastaret med broccoli, asparges og bacon
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
  8. Relaterede opskrifter
  9. Pastaret uden kød
  10. Nem pastaret med kylling på 15 minutter
  11. Pasta med svampe, bacon og flødesauce på 15 minutter
5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift

Her er min opskrift på en italiensk pastaret med broccoli, asparges og bacon. En skøn og hurtig pastaret med masser af smag til hele familien.

Italiensk pastaret med broccoli, asparges og bacon er en virkelig skøn ret til hele familien.

Pastaretten er meget velsmagende og nem at lave. Den tager heller ikke så lang tid at tilberede, og det er vigtigt, at hverken broccoli eller asparges tilberedes for længe.

Den italienske pastaret er lækker hverdagsmad, men du kan bestemt også bruge dem som gæstemad.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på italiensk pastaret

En nem italiensk pastaret med broccoli, asparges og bacon, som hele familien vil elske. En meget lækker pastaret, der heller ikke tager lang tid at lave. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Italiensk pastaret med broccoli, asparges og bacon

Her er min opskrift på en italiensk pastaret med broccoli, asparges og bacon. En skøn og hurtig pastaret med masser af smag til hele familien.
Bedømmelse
5 fra 6 stemmer
RetPasta
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Samlet tid: 35 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 2 pakker bacon - i skiver
  • 400 g pasta - gerne pastarør eller penne
  • 1 stort rødløg - halveret, snittet i tynde skiver
  • 1 lille broccoli - delt i små buketter
  • 2,5 dl vand
  • 1 bouillonterning - evt. høns
  • 2,5 dl fløde
  • Lidt majsstivelse - udrørt i en smule koldt vand
  • 1 bundt grønne asparges - skåret i mundrette stykker
  • 1 citron - lidt friskpresset citronsaft
  • Lidt persille - hakkes fint
  • Lidt basilikum - hele blade
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Gør ingredienserne klar som beskrevet.
  • Baconskiverne lægges ud på en bageplade med bagepapir, og steges sprøde i ovnen ved 200 grader varmluft. Det tager typisk 10-12 minutter.
  • Pasta koges al dente, altså med lidt bid, i saltet vand. Se kogetiden på pakken, og hæld den kogte pasta i et dørslag eller si.
  • Kom en sjat olivenolie i gryden, hvor du har kogt pastaen. Tilsæt rødløg og lad det sautere et minuts tid.
  • Hæld så broccoli i gryden, og lad det sautere et minut mere under omrøring, men ikke længere, da der gerne må være lidt i din broccoli i en italiensk pastaret.
  • Tilsæt vand, bouillonterning og fløde, og lad det koge op. Jævnes med lidt Maizena, der er udrørt i en smule vand.
  • Kom de grønne asparges i mundrette stykker ved, og klem også lidt friskpresset citronsaft i saucen. Lad det varme et minut mere.
  • Bræk baconstykkerne i mindre stykker og vend dem i. Hold dog lidt tilbage til pynt. Vend også persille og basilikum i.
  • Den italienske pastaret med broccoli smages til med salt og friskkværnet peber.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
640
% Daglig værdi*
Fedt
 
28
g
43
%
Mættet fedt
 
16
g
100
%
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
6
g
Kolesterol
 
144
mg
48
%
Natrium
 
1850
mg
80
%
Kalium
 
868
mg
25
%
Kulhydrater
 
73
g
24
%
Kostfibre
 
6
g
25
%
Sukker
 
7
g
8
%
Protein
 
29
g
58
%
Vitamin A
 
2272
IU
45
%
Vitamin C
 
156
mg
189
%
Calcium
 
153
mg
15
%
Jern
 
6
mg
33
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Italiensk pastaret med broccoli, bacon og asparges serveres straks, og anrettes gerne i et fad. Pyntes evt. med friske basilikumsblade.

Serveres bedst med hjemmebagt ciabattabrød.

Relaterede opskrifter

Pastaret uden kød

4.8 fra 4 stemmer
Her er min opskrift på en velsmagende pastaret uden kød. En lækker og meget hurtig vegetarisk ret med spaghetti og masser af tomater.
Gå til opskrift
pastaret uden kød

Nem pastaret med kylling på 15 minutter

Gå til opskrift
billede med pastaret med kylling

Pasta med svampe, bacon og flødesauce på 15 minutter

4.7 fra 3 stemmer
Min opskrift på pasta med svampe. En nem og hurtig pastaret, der også laves med bacon i tern, rucola og en cremet flødesovs. Klar på 15 min.
Gå til opskrift
billederesultat for pasta med svampe
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Anne

    maj 27, 2021 at 3:36 pm

    Hvad er et bundt asparges?

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required