Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sovs og sauce › Ingefærdressing med lime

Ingefærdressing med lime

Ingefærdressing med lime
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMS

Ingefærdressing er den perfekte dressing til salater og asiatiske nudelretter. Men den er også fremragende til at marinere fisk og kød.

Ingefærdressing er en dressing, som får sin dybe smag fra friskrevet ingefær, hvidløg og limesaft. Hertil er der flere ingredienser fra det asiatiske køkken, blandt andet sesamolie og sojasauce.

En dejlig dressing med en ingrediens, som har nok drøjde til, at du også kan bruge den til grøntsagsstave og chips. Derudover er den særlig god til nudelsalat, salat med kål og sågar som marinade til fisk. Altså en dressing, der kan bruges til mangt og meget.

Indhold
  • Ingefærdressing er den perfekte dressing til salater og asiatiske nudelretter. Men den er også fremragende til at marinere fisk og kød.
  • Ingefærdressing med lime
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Tip
  • Kommentarer

Ingefærdressing med lime

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Ingefærdressing er den perfekte dressing til salater og asiatiske nudelretter. Men den er også fremragende til at marinere fisk og kød.
Antal: 2 dl
Ret: Dressing
Køkken: Asiatisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 spsk ingefær revet, frisk
  • 1 fed hvidløg
  • 0,5 lime saften
  • 2 spsk sesamolie
  • 2 spsk raspolie el. lign.
  • 2 spsk eddike gerne riseddike
  • 1 tsk sojasauce
  • 1 tsk honning
  • 1 gulerod skåret i stykker
  • salt

Fremgangsmåde

  1. Skræl frisk ingefær og riv, så du har ca. 2 spiseskefulde.
  2. Skræl guleroden og skær den i grove stykker. Pil hvidløgsfeddet.
  3. Kom alle ingredienser i en blender og blend det hele, så du får en samlet dressing.
  4. Hvis guleroden skal blendes helt ud til juice, skal du blende i op til 10 minutter, ellers kan du nøjes med det halve.
  5. Smag til med limesaft og sojasauce. Tilsæt eventuelt lidt vand, hvis du vil have en mere flydende dressing. Nu er din ingefærdressing klar til brug.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Guleroden gør, at dressingen bliver lettere grynet. Det betyder, at vi får lidt struktur på den.

Du kan udelade gulerod i din ingefærdressing, så skal du bare snitte lidt gurkemejerod og komme i - eller tilsætte en teskefuld stødt gurkemeje.

Se opskrifter, som du bl.a. kan bruge dressingen til:

Nudelsalat

Buddhabowl

Quinoasalat med thailandsk smag

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Laila skriver

    maj 04, 2024 at 10:08 pm

    Skal holde stor fest. Opskriften er virkelig dejlig, kan den fryses?

    Svar

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)
  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required