Opskrift på hvidløgsbrød, der er tynde skiver brød, der smøres med hvidløgsolie, og derefter bages sprøde i ovnen.
Lav lækre stykker hvidløgsbrød med tomat, der smager himmelsk godt.
Opskriften er super nem, og du får otte stykker brød. Hvilket passer fint til fire personer. Men ellers laver du bare nogle flere.
Se også min video med fremgangsmåde.
Opskrift på hvidløgsbrød

Hvidløgsbrød - sprøde brødskiver i ovn
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Skær fire skiver hvedebrød i nogenlunde tynde skiver. Her har jeg brugt et daggammelt franskbrød, men brug hvad du lige har. Brødskiverne halveres, som du kan se i min video.
- Kom olivenolie i en lille skål. Hvidløgsfed pilles og presses ned i olien. Brug 4-5 hvidløgsfed - afhængig af størrelsen.
- Kom også lidt citronsaft ved, og mos din hvidløgs godt rundt.
- Beklæd en bageplade med bagepapir, og læg brødskiverne på det.
- Derefter smøres brødskiverne med hvidløgsolien, og det trækker gerne fem minutter.
- De små tomater halveres, og der lægges to halve tomater på hvert stykke brød. Læg tomaterne med skæresiden opad.
- Drys de lækre skiver hvidløgsbrød med lidt tørret oregano eller basilikum.
- Bag så hvidløgsbrød i en forvarmet ovn ved 220 grader varmluft, hvor de skal have cirka 6-7 minutter. Hvidløgsbrødene skal netop være gyldne og sprøde.
Næringsindhold
Video
Få tilsendt opskriften på mail
Noter
De lækre skiver hvidløgsbrød serveres straks. Enten som en nem forret eller som brød til hovedretten.
Hvidløgsbrødene er i virkeligheden en nem og hurtig version af de klassiske italienske bruschetta.
Se også mine opskrifter på:
Hvidløgsflutes - hjemmebagte og sprøde flutes med hvidløg
Hvidløgsboller - nem opskrift
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments