Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Hjemmelavet vaniljesukker på 5 minutter

Hjemmelavet vaniljesukker på 5 minutter

billede med hjemmelavet vaniljesukker
4.8 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
10
SHARES
FacebookMessenger10PinterestEmailSMS

Hjemmelavet vaniljesukker er virkelig nemt at lave, og så smager det bare så dejligt. Du kan bruge det i alt bagværk, i cremer og i desserter.

Hjemmelavet vaniljesukker dufter og smager helt fortryllende, og så er det virkelig nemt at lave selv. Når først du har blandet det sammen, så bliver det endnu bedre med tiden, da smagen får lov at trække.

Denne opskrift kræver kun to ingredienser, så det bliver ikke nemmere. Jeg synes, at denne hjemmelavet udgave smager endnu bedre end den vaniljesukker, man kan købe i supermarked.

Se også: Pandekager - pandekagedej med vanilje

Du kan bruge den i alle slags bagværk eller desserter, den vil opgradere alle retter, det er i hvert fald helt sikkert.

Du får 250 gram hjemmelavet vaniljesukker ud af denne opskrift.

Opskrift på hjemmelavet vaniljesukker

Hjemmelavet vaniljesukker

Rakel Seneca
4.8 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Hjemmelavet vaniljesukker er virkelig nemt at lave, og så smager det bare så dejligt. Du kan bruge det i alt bagværk, i cremer og i desserter.
Antal: 1 portion
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 stk vaniljestang
  • 250 g sukker

Fremgangsmåde

  1. Start med at skære vaniljestængerne på langs. Fjern kornene og bland sammen med en smule sukker.
    2 stk vaniljestang
  2. Tag nu de tomme vaniljestænger og skær dem i mindre stykker, tilføj dem nu til en kaffekværn eller lille blender sammen med cirka halvdelen af sukkeret. Blend det sammen.
    250 g sukker
  3. Hæld det hele op i et glas og tilføj resten af sukkeret. Rør det godt sammen, og så er hjemmelavet vaniljesukker klar til brug.
  4. Dog smager det endnu bedre, jo længere tid du giver vaniljesukkeret lov til at trække.

Næringsindhold

Kalorier968kcalKulhydrater249gFedt1gNatrium3mgKalium8mgSukker250gCalcium3mgJern0.1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Når sukkeret har trukket masser af smag fra din vanilje, så kan du faktisk sagtens bare tilføje lidt mere sukker til blandingen og blande det sammen.

Så har du hele tiden masser af lækker vaniljesukker klar.

Se også andre opskrifter med vanilje:

Jordbærtærte med vaniljecreme

Opskrift på sandkage med vanilje

Hjemmebagte vaniljekranse

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)
  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required