• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Hjemmelavet Thousand Island dressing opskrift

Hjemmelavet Thousand Island dressing opskrift

billederesultat for Thousand Island dressing
4.8 fra 61 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1.1k
SHARES
FacebookMessenger1.1kPinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  24. februar 2021 - Udgivet:  6. august 2020

Indhold

  1. Thousand Island dressing er en populær dressinger, og her er en nem opskrift på dressingen, der bla. bruges til stjerneskud, salater med videre.
  2. Opskrift på nem Thousand Island dressing
  3. Thousand Island - nem opskrift
  4. Opskrift på den mere komplekse Thousand Island dressing
  5. Sådan laver du den

Thousand Island dressing er en populær dressinger, og her er en nem opskrift på dressingen, der bla. bruges til stjerneskud, salater med videre.

Thousand Island dressing er en af de mest klassiske dressinger, og den er utrolig nem at lave selv.

Her får du mine to opskrifter på dressingen, hvor den ene er med få ingredienser, og den anden lidt mere udbygget.

Men begge udgaver smager super godt, så du kan vælge ud fra hvad du har af ingredienser i dit køkken.

Opskriften er dressing til cirka fire personer. Overskydende dressing opbevares på køl i op til en uge.

Se også disse opskrifter:

Rejecocktail

80er mad

Avocado med rejer

Hvidløgsdressing

Opskrift på nem Thousand Island dressing

billederesultat for Thousand Island dressing
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Thousand Island - nem opskrift

4.78 fra 61 stemmer
Thousand Island dressing er en populær dressinger, og her er en nem opskrift på dressingen, der bla. bruges til stjerneskud, salater med videre.
Forb. tid 5 minutter min
Samlet tid 5 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Dressing
Køkken: Amerikansk
Kalorier: 153
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 dl creme fraiche
  • 2 spsk tomatpasta
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 spsk ketchup
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 spsk engelsk sauce
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk sukker
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Kom creme fraiche i en skål, og tilsæt derefter tomatpasta, mayonnaise, ketchup, hvidløgspulver, citronsaft og engelsk sauce (worcestersauce).
  2. Pisk dressingen sammen ved hjælp af et piskeris og kom nu også paprika og sukker i.
  3. Pisk igen og smag til sidst dressingen til med salt, friskkværnet peber og eventuelt lidt tabasco. Dressingen kan også justeres med mere sukker og citronsaft.

Næringsindhold

Kalorier: 153kcalKulhydrater: 8gProtein: 2gFedt: 13gMættet fedt: 6gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 1gTransfedt: 0.01gKolesterol: 3mgNatrium: 884mgKalium: 177mgKostfibre: 0.4gSukker: 5gVitamin A: 191IUVitamin C: 6mgCalcium: 14mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Opskrift på den mere komplekse Thousand Island dressing

2 pasteuriserede æggeblommer (1 bæger)
1 teskefuld bornholmsk sennep
1 teskefuld sherryeddike
1 nip salt
2 vrid med perberkværnen
3 deciliter olie
1 spiseskefuld citronsaft
2 spiseskefulde creme fraiche
1 lille spiseskefuld tomatpasta
1 teskefuld sukker
Tabasco
Paprika
Engelsk sauce

Sådan laver du den

  1. Kom æggeblommer i en skål sammen med sennep, sherryeddike (eller lignende eddike), salt og peber.
  2. Pisk så gradvist olien ind i dressingen.
  3. Pisk derefter citronsaft i sammen med cremefraiche, tomatpasta og sukker.
  4. Smag dressingen til med tabasco (kan udelades), paprika og lidt engelsk sauce. Tilfør om nødvendigt lidt mere sukker, salt og peber.

Det er to super gode bud på en hjemmelavet Thousand Island dressing, der især er fremragende til et stjerneskud med rødspætter.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Helle

    maj 09, 2024 at 7:58 pm

    Mums

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      maj 09, 2024 at 8:03 pm

      Jeps 🙂

      Svar
  2. Jolanda

    marts 25, 2024 at 2:23 pm

    Dejlige Thousend Island dressinger. Så behøver jeg ikke at købe den mere. Tak fordi du deler dem.

    Vh Jolanda

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required