• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Aftensmad › Hjemmelavet shawarma a la Newyorker By Heart

Hjemmelavet shawarma a la Newyorker By Heart

billederesultat for hjemmelavet shawarma
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
39
SHARES
FacebookMessenger39PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 1. november 2023 - Udgivet: 13. august 2020

Sådan laver du hjemmelavet shawarma. En lækker opskrift fra Newyorker By Heart, hvor det marinerede kød tilberedes i ovnen.

Hjemmelavet shawarma er super skønt, og det er nemt at lave.

Her er opskriften fra Newyorker By Heart - så kan du bare gå i gang med din shawarma.

Opskrift på hjemmelavet shawarma

billederesultat for hjemmelavet shawarma
newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Hjemmelavet shawarma a la Newyorker By Heart

5 fra 2 stemmer
Sådan laver du hjemmelavet shawarma. En lækker opskrift fra Newyorker By Heart, hvor det marinerede kød tilberedes i ovnen.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 40 minutter min
Kød i marinade (mindst) 12 timer t
Samlet tid 12 timer t 50 minutter min
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Mellemøsten
Kalorier: 250
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 500 g nakkekoteletter
Marinade
  • 3 fed hvidløg - presset
  • 1 lille løg - revet
  • rosmarin - rigeligt med frisk rosmarin, finthakket
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
Desuden til fyld
  • ½ spidskål - meget fintskåret
  • 3-4 gulerødder - groftrevet
  • 1 rødløg - fintskåret
  • ½ iceberg - i fine strimler
  • ½ agurk - uden kerner i skiver
  • tomater - hakkede

Fremgangsmåde
 

  1. Bland hvidløg, løg, rosmarin, citronsaft, olivenolie, salt og friskkværnet peber sammen i en stor skål.
  2. Del nakkekoteletterne på langs og kom dem i skålen til marinaden, vend det hele godt sammen med fingrene og "ælt" marinaden ind i kødet.
  3. Kom det hele i en frysepose, og lad det marinere i køleskab natten over.
  4. Når kødet skal bruges, sættes det på spyd, så det bliver en tyk "pølse" og krydres med lidt salt og friskkværnet peber.
  5. Kom stanniol i en bradepande og kom ganske lidt vand i. Læg en rist over og læg kødet på risten.
  6. Stil i ovnen ved 225 grader varmluft og giv dem ca. 20 minutter, vend spyddene og så 15-20 minutter mere.
  7. Tag den ud, tag af spyddene og skær kødet i meget tynde skiver - eller gør det mens det sidder på spyddene hvis du synes at det er nemmere.

Næringsindhold

Kalorier: 250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Hjemmelavet shawarma serveres indrullet i pandebrød med "råkost"-blandingen, tzatziki og chiliolie.

Tag et lunt pandebrød og smør tzatziki/hvidløgsdressing på i et ikke for tykt lag. Kom så en stribe af "råkost"-blandingen, agurk og tomater på.

Derefter noget af det tyndtskårne kød og så lidt chiliolie, rul så brødet stramt sammen om fyldet og server.

Velbekomme.

Se også disse opskrifter:

Tyrkisk kyllingekebab til pitabrød

5 fra 12 stemmer
En nem opskrift på tyrkisk kyllingekebab. Hjemmelavet kebab med kylling, og med smag af Tyrkiet. Bruges blandt andet i pitabrød, og kødet smager fantastisk.
Gå til opskrift
billede med tyrkisk kyllingekebab

Pitabrød - hjemmebagte

4.7 fra 146 stemmer
Min opskrift på pitabrød, der er nemme, luftige og altid popper op som de skal. Verdens bedste pita brød, og du kommer aldrig til at bage andre.
Gå til opskrift
hjemmebagte pitabrød

Pandebrød

4.7 fra 35 stemmer
Her er en nem opskrift på lækre pandebrød. Dejen laves bla. med vand, og de flade brød bages cirka et minut på hver side på en varm pande.
Gå til opskrift
billede med pandebrød
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af blomkålslasagne.
    Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)
  • Billede af asiatisk nakkefilet.
    Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)
  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af blomkålslasagne.

Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Billede af asiatisk nakkefilet.

Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)

Forsiden lige nu

billede med kylling cacciatore italiensk jægergryde
Kylling cacciatore (nem og lækker italiensk jægergryde)→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
billede med fødselsdagsboller
Fødselsdagsboller (nemme og bløde boller til fødselsdag)→ Se opskriften
billede med marmorkage
Marmorkage (nem og lækker skærekage i form)→ Se opskriften
fryse avocado
Kan man fryse avocado? Se den hurtige guide!→ Se opskriften
Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)→ Se opskriften
provencalsk pastaret
Provencalsk pastaret uden kød→ Se opskriften
billederesultat for blomkålstærte
Blomkålstærte (opskrift på tærte med blomkål, spinat og bacon)→ Se opskriften
vegetarisk wok med grøntsager og kokosmælk
Vegetarisk wok - nem grøntsagswok med kokosmælk→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required