Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Hjemmelavet shawarma a la Newyorker By Heart

Hjemmelavet shawarma a la Newyorker By Heart

billederesultat for hjemmelavet shawarma
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
39
SHARES
FacebookMessenger39PinterestEmailSMS

Sådan laver du hjemmelavet shawarma. En lækker opskrift fra Newyorker By Heart, hvor det marinerede kød tilberedes i ovnen.

Hjemmelavet shawarma er super skønt, og det er nemt at lave.

Her er opskriften fra Newyorker By Heart - så kan du bare gå i gang med din shawarma.

Opskrift på hjemmelavet shawarma

Hjemmelavet shawarma a la Newyorker By Heart

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 40 minutter min
Kød i marinade (mindst): 12 timer t
Samlet tid: 12 timer t 50 minutter min
Sådan laver du hjemmelavet shawarma. En lækker opskrift fra Newyorker By Heart, hvor det marinerede kød tilberedes i ovnen.
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Mellemøsten
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g nakkekoteletter
Marinade
  • 3 fed hvidløg (presset )
  • 1 lille løg (revet)
  • rosmarin (rigeligt med frisk rosmarin, finthakket)
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
Desuden til fyld
  • ½ spidskål (meget fintskåret)
  • 3-4 gulerødder (groftrevet)
  • 1 rødløg (fintskåret)
  • ½ iceberg (i fine strimler)
  • ½ agurk (uden kerner i skiver)
  • tomater (hakkede)

Fremgangsmåde

  1. Bland hvidløg, løg, rosmarin, citronsaft, olivenolie, salt og friskkværnet peber sammen i en stor skål.
  2. Del nakkekoteletterne på langs og kom dem i skålen til marinaden, vend det hele godt sammen med fingrene og "ælt" marinaden ind i kødet.
  3. Kom det hele i en frysepose, og lad det marinere i køleskab natten over.
  4. Når kødet skal bruges, sættes det på spyd, så det bliver en tyk "pølse" og krydres med lidt salt og friskkværnet peber.
  5. Kom stanniol i en bradepande og kom ganske lidt vand i. Læg en rist over og læg kødet på risten.
  6. Stil i ovnen ved 225 grader varmluft og giv dem ca. 20 minutter, vend spyddene og så 15-20 minutter mere.
  7. Tag den ud, tag af spyddene og skær kødet i meget tynde skiver - eller gør det mens det sidder på spyddene hvis du synes at det er nemmere.

Næringsindhold

Kalorier250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Hjemmelavet shawarma serveres indrullet i pandebrød med "råkost"-blandingen, tzatziki og chiliolie.

Tag et lunt pandebrød og smør tzatziki/hvidløgsdressing på i et ikke for tykt lag. Kom så en stribe af "råkost"-blandingen, agurk og tomater på.

Derefter noget af det tyndtskårne kød og så lidt chiliolie, rul så brødet stramt sammen om fyldet og server.

Velbekomme.

Se også disse opskrifter:

Tyrkisk kyllingekebab til pitabrød
En nem opskrift på tyrkisk kyllingekebab. Hjemmelavet kebab med kylling, og med smag af Tyrkiet. Bruges blandt andet i pitabrød, og kødet smager fantastisk.
Se opskriften her
billede med tyrkisk kyllingekebab
Pitabrød - hjemmebagte
Min opskrift på pitabrød, der er nemme, luftige og altid popper op som de skal. Verdens bedste pita brød, og du kommer aldrig til at bage andre.
Se opskriften her
hjemmebagte pitabrød
Pandebrød
Her er en nem opskrift på lækre pandebrød. Dejen laves bla. med vand, og de flade brød bages cirka et minut på hver side på en varm pande.
Se opskriften her
billede med pandebrød
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required