• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Hjemmelavet shawarma a la Newyorker By Heart

newyorkerbyheart.com topbilledeNewyorkerbyheart.com
En lækker og hjemmelavet shawarma, og kødet er faktisk ret nemt at lave selv. Foto: Newyorker By Heart, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Aftensmad

Oversigt over indhold

  1. Sådan laver du hjemmelavet shawarma. En lækker opskrift fra Newyorker By Heart, hvor det marinerede kød tilberedes i ovnen.
  2. Opskrift på hjemmelavet shawarma
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Næringsindhold
  6. Tips
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift

Sådan laver du hjemmelavet shawarma. En lækker opskrift fra Newyorker By Heart, hvor det marinerede kød tilberedes i ovnen.

Hjemmelavet shawarma er super skønt, og det er nemt at lave.

Her er opskriften fra Newyorker By Heart - så kan du bare gå i gang med din shawarma.

Opskrift på hjemmelavet shawarma

5 fra 1 stemme
RetAftensmad
KøkkenMellemøsten
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 40 minutter minutter
Samlet tid: 12 timer timer 50 minutter minutter
Mængde: 4
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 500 g nakkekoteletter

Marinade

  • 3 fed hvidløg - presset
  • 1 lille løg - revet
  • rosmarin - rigeligt med frisk rosmarin, finthakket
  • 2 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

Desuden til fyld

  • ½ spidskål - meget fintskåret
  • 3-4 gulerødder - groftrevet
  • 1 rødløg - fintskåret
  • ½ iceberg - i fine strimler
  • ½ agurk - uden kerner i skiver
  • tomater - hakkede
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Bland hvidløg, løg, rosmarin, citronsaft, olivenolie, salt og friskkværnet peber sammen i en stor skål.
  • Del nakkekoteletterne på langs og kom dem i skålen til marinaden, vend det hele godt sammen med fingrene og "ælt" marinaden ind i kødet.
  • Kom det hele i en frysepose, og lad det marinere i køleskab natten over.
  • Når kødet skal bruges, sættes det på spyd, så det bliver en tyk "pølse" og krydres med lidt salt og friskkværnet peber.
  • Kom stanniol i en bradepande og kom ganske lidt vand i. Læg en rist over og læg kødet på risten.
  • Stil i ovnen ved 225 grader varmluft og giv dem ca. 20 minutter, vend spyddene og så 15-20 minutter mere.
  • Tag den ud, tag af spyddene og skær kødet i meget tynde skiver - eller gør det mens det sidder på spyddene hvis du synes at det er nemmere.

Næringsindhold

Næringsindhold
Hjemmelavet shawarma a la Newyorker By Heart
Mængde pr. portion
Kalorier
250
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Tips

Hjemmelavet shawarma serveres indrullet i pandebrød med "råkost"-blandingen, tzatziki og chiliolie.

Tag et lunt pandebrød og smør tzatziki/hvidløgsdressing på i et ikke for tykt lag. Kom så en stribe af "råkost"-blandingen, agurk og tomater på.

Derefter noget af det tyndtskårne kød og så lidt chiliolie, rul så brødet stramt sammen om fyldet og server.

Velbekomme.

Se også disse opskrifter:

billede med tyrkisk kyllingekebab
Tyrkisk kyllingekebab til pitabrød
Se opskriften
hjemmebagte pitabrød
Luftige pitabrød
Se opskriften
billede med pandebrød
Pandebrød - nemme brød der bages på pande
Se opskriften
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 0
  • 26
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • Delt
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Newyorkerbyheart.com

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Mexicansk salat med tomat, majs og kidneybønner
Advarsel: Risiko for metalstykker i majsgrød til små børn »

Populært indhold lige nu

et billede med havregrynskager

Havregrynskager - opskrift på småkager med havregryn

kylling i karry i ovn

Kylling i karry i ovn - opskrift på en klassiker

bagesukker

Hvad er bagesukker i forhold til almindeligt sukker?

spidskål i fad

Spidskål i fad med kylling og kartofler (nem aftensmad)

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

5 fra 1 stemme
Giv stjerner eller kommentér her
RetAftensmad
KøkkenMellemøsten
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 40 minutter minutter
Samlet tid: 12 timer timer 50 minutter minutter
Mængde: 4
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Gulerodsbrud - opskrift på luftige brød med gulerod
  • Hjemmelavet gullaschsuppe fra Ungarn
  • Julekage med lækre julekrydderier
  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!