De her P-tærter med skumfidus smager skønt og er verdens nemmeste at lave - du skal kun bruge tre ingredienser og 10 minutter.
Elsker du også P-tærter? Så skal du prøve denne variant af P-tærter med skumfidus, der er super nem at lave.
Oprindeligt laves P-tærter med fransk nougat, peanuts og chokolade, men i denne variant erstattes den franske nougat med de søde og bløde skumfiduser.
P for peanuts
P’et i P-tærter står for peanuts. Og det er netop de saltede peanuts, der er med til at gøre smagen i P-tærter så populær.
Den søde smag fra skumfiduser afbalanceres nemlig skønt af den salte smag fra peanuts. Sammen med en mild bitterhed fra den mørke chokolade, har du rigtig mange af grundsmagene til stede – succeskriteriet for at skabe velsmag.
Samtidig har du den bløde konsistens fra skumfiduserne, det sprøde element fra nødderne og den dejlige cremede fornemmelse fra chokoladen, der smelter i munden.
Alt i alt en rigtig lækkerbisken for både voksne og børn.
Så nemt er det
Én af de bedste ting ved de lækre P-tærter med skumfidus er, at de er så lette at lave.
Smelt chokoladen over vandbad, klip skumfiduser i små stykker, bland det hele sammen og sæt dem i små toppe med en ske. Så er det bare at vente på, at de størkner, inden du kan nyde de små smagsbomber.
Er du heldig at finde de bittesmå skumfiduser man kan købe, så slipper du ovenikøbet for at klippe dem i stykker.
Nemmere bliver det ikke og her kan børn sagtens være med.
Opskrift på P-tærter med skumfidus
P-tærter med skumfidus
Tryk på antal stjerner for at bedømme
Gem på din huskeliste her UDSKRIV PINTERESTIngredienser
- 200 gram mørk chokolade
- 2,5 dl peanuts saltede
- 7,5 dl skumfiduser
Sådan gør du
- Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den over vandbad.
- Skær eller klip skumfiduserne ud i små stykker. De klistrer en del - det kan hjælpe at dyppe kniven/saksen i vand engang imellem.
- Bland peanuts, skumfidusstykker og smeltet chokolade sammen i en skål.
- Brug en ske til at sætte små toppe på bagepapir i den størrelse du ønsker dine P-tærter med skumfidus.
- Lad dem størkne ved stuetemperatur.
Prøv også disse opskrifter på lækre søde sager
Hjemmelavede snøfler
Sådan laver du hjemmelavede mælkesnitter
Mug cake - opskrift på verdens hurtigste chokoladekage
Om Charlotte Mithril Charlotte Mithril har en solid videnskabelig og praktisk baggrund inden for ernæring, sensorik, fødevarer og sundhed. Hun har bl.a. i hendes ph.d. udviklet den succesfulde Nye Nordiske Hverdagsmad samt opskrifter til den prisvindende bestsellerkogebog af samme navn. Charlotte har tidligere været produktudvikler og sensoriker for Pernod Ricard, medudvikler på MADlejr og har som lektor forsket og undervist i madoplevelser, fødevarer og sensorik. Hun har desuden udviklet smagstests og været smagsdommer for Forbrugerrådet TÆNK, lavet madprogrammer for TV2 Øst og undervisningsmateriale til Clio Online og Coursera samt været fritidsvinbonde på Sydsjælland.
Kom med din kommentar her