• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Hjemmelavede lasagneplader med eller uden maskine

Hjemmelavede lasagneplader med eller uden maskine

billederesultat for hjemmelavede lasagneplader
4.9 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
24
SHARES
FacebookMessenger24PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  7. juni 2024 - Udgivet:  14. august 2020

Den bedste opskrift på hjemmelavede lasagneplader. Pastapladerne er nemme at lave, og det er uanset om du har en pastamaskine eller ej.

Hjemmelavede lasagneplader er lige prikken i'et, når du skal lave lasagne, og pastaen bliver bare en tand bedre.

De hjemmelavede pastaplader er utrolig nemme at lave selv - og det er uanset om du ejer en pastamaskine eller ej. En kagerulle er nemlig også et glimrende redskab her.

Jeg har prøvet begge metoder, og jeg vil dog tilføje, at den bedste pasta får du altså med en pastamaskine, hvor det er muligt at rulle pastapladerne bedre sammen. Her kan du i øvrigt se min guide til hjemmelavet pasta.

Opskrift på hjemmelavede lasagneplader

billederesultat for hjemmelavede lasagneplader
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Hjemmelavede lasagneplader med eller uden maskine

4.88 fra 8 stemmer
Den bedste opskrift på hjemmelavede lasagneplader. Pastapladerne er nemme at lave, og det er uanset om du har en pastamaskine eller ej.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
På køl 30 minutter min
Samlet tid 50 minutter min
Antal: 4
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 130
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 æg
  • 200 g hvedemel - tipo 00
  • 200 g durum mel - til pasta

Fremgangsmåde
 

  1. Kom de to slags mel i en skål og bland melet sammen.
  2. Lav en fordybning i midten, og slå æggene ud i hullet.
  3. Pisk gradvist dejen sammen med en gaffel, og saml derefter pastadejen med hænderne.
  4. Ælt din pastadej til hjemmelavede lasagneplader glat og smidig på køkkenbordet.
  5. Stil dejen i køleskabet i 30 minutter.
  6. Lasagneplader med pastamaskine: Del pastadejen i mindre stykker, og kør dem gennem pastamaskinen. Husk rigeligt med durummel undervejs. Rulles ind til ønsket tykkelse - jeg foretrækker nummer 2 på min Imperia maskine.
  7. Pastaplader uden pastamaskine: Pastadejen deles i mindre stykker, der rulles med en kagerulle til den ønskede tykkelse. Husk igen masser af durummel på bordet og pastaen. Og pastaplader må ikke være for tykke, så rul dem så tyndt som muligt.

Næringsindhold

Kalorier: 130kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Så er de hjemmelavede lasagneplader klar til brug.

De kan anvendes direkte i en klassisk italiensk lasagne - eller som cannelloni pastarør.

Se de lækre lasagneopskrifter her:

Lasagne

4.7 fra 133 stemmer
Nem og lækker opskrift på lasagne bolognese med pasta, kødsovs og bechamelsauce. Klassisk italiensk ret, der er blevet en dansk nationalret.
Gå til opskrift
billede med lasagne

Nem vegetar lasagne - nem og sund opskrift

4.8 fra 77 stemmer
Her er min opskrift på den bedste vegetar lasagne, der er en klassisk grøntsagslasagne uden kød. Fyldig, lækker og bla. med spinat.
Gå til opskrift
vegetar lasagne grøntsagslasagne

Vegetarlasagne med belugalinser

5 fra 7 stemmer
Vegetarlasagne med belugalinser er en af de lækreste hverdagsretter, og så er den tilmed sund og let at lave.
Gå til opskrift
Vegetarlasagne med belugalinser
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Carmen

    oktober 04, 2022 at 11:23 am

    Hvor mange plader bliver der ca. af denne portion. Du skriver i din lasagne opskrift at der skal bruges 18 pladder. Svarer det til denne portion?

    Svar
  2. Astrid Lemvig

    juli 05, 2022 at 12:33 pm

    Hvor længe skal de så bage i ovnen.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juli 05, 2022 at 5:19 pm

      Hej Astrid
      Jeg plejer at give dem ca. 30 minutter (altså som lasagne), så er de fine. Men de kan sagtens også tilberedes færdig i lidt kortere tid.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required