Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Hindbærcrumble

Hindbærcrumble med blåbær (nem kage lavet med frosne bær)

Billede af hindbærcrumble.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
24
DELINGER
Facebook24PinterestSMSEmailMessenger
Indhold
  • Hindbærcrumble med blåbær
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på hindbærcrumble med blåbær
  • Servering
  • Kommentarer

Hindbærcrumble med blåbær

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Min bedste opskrift på en nem hindbærcrumble med blåbær. En lækker smuldredejskage med hindbær, blåbær og havregryn, som du kan lave på 25 minutter.
Antal: 6 personer
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g hindbær (gerne fra frost)
  • 225 g blåbær (gerne fra frost)
  • 2 spsk sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
Dej
  • 1 portion crumbledej
På toppen
  • 1 spsk sukker
  • 30 gram mandelflager

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. En hindbærcrumble bages ved en god varme for at få den sprød.
  2. Kom hindbær og blåbær i en skål og vend dem forsigtigt med sukker og vaniljesukker.
  3. Lav crumbledej (smuldredej) som angivet i opskriften.
  4. Smør et ildfast fad/bradepande med smør. Størrelse på cirka 17 gange 22 centimeter - eller en tærteform på omkring 20 centimeter i diameter.
  5. Drys med lidt sukker og mandelflager.
  6. Din hindbærcrumble skal nu bages i 20 minutter, så crumblen bliver sprød og lækker.

Næringsindhold

Kalorier409kcalKulhydrater60gProtein5gFedt18gMættet fedt9gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt5gTransfedt1gKolesterol36mgNatrium108mgKalium182mgKostfibre6gSukker31gVitamin A448IUVitamin C12mgCalcium37mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på hindbærcrumble med blåbær

Hindbærcrumble er en super skøn kage, der her også er lavet med blåbær.

Bærrene danner bunden i kagen, mens den sprøde crumble giver en knasende top med den helt rigtige smag.

Smuldredej er nemt at lave, og samlet er det her en kage, som du kan bage på 25 minutter.

Jeg har her anvendt frosne hindbær og blåbær i min hindbærcrumble, men du kan selvfølgelig også bruge friske bær. Dog vil jeg sige, at kagen smager super fint med de frosne bær.

Opskriften giver en smuldredejskage til seks personer.

Se flere opskrifter:

  • Rabarbercrumble (med friske eller frosne rabarber)
  • Æblecrumble (nem opskrift med æbler og smuldredej)
  • Blomme crumble (sprød crumble med blommer)
  • Blåbærcrumble

Servering

Den færdigbagte hindbærcrumble med blåbær køles af inden servering.

En crumble kan faktisk med fordel sagtens bages flere timer i forvejen. Derfor er den god at lave tidligt på dagen, og så blot servere den til eksempelvis dessert.

Crumble med hindbær og blåbær serveres naturligvis med enten creme fraiche eller flødeskum.

Er du glad for kokos, kan du tilsætte 30 gram kokosmel til smuldredejen. Det giver også en god smag,

Og er du til marcipan, kan du rive en smule marcipan over din hindbærcrumble, inden den sættes i ovnen.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    oktober 17, 2025 at 5:06 pm

    Tak fordi du bruger min opskrift. Som altid bliver jeg glad for at høre din mening om opskriften her.

    Svar
  2. Hanne Rung Lenshøj skriver

    august 17, 2025 at 2:36 pm

    Skal hindbær og blåbær ligges i bunden og crumble fordeles over eller, jeg er ikke så god til at bage så derfor er jeg i tvivl

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af tranebærkage.
    Tranebærkage med appelsin (amerikansk cranberry cake)
  • Billede af Lagkagehusets pebernødder.
    Lagkagehusets pebernødder (opskrift på nemme pebernødder)
  • Figentærte
    Figentærte (lækker tærte med figner)
  • Billede af nem brownie.
    Nem brownie med kun 5 ingredienser

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required