Madens Verden

Madens Verden - fordi gode opskrifter giver god mad

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Kager › Hindbærcrumble med blåbær - opskrift på 25 minutter!

Hindbærcrumble med blåbær - opskrift på 25 minutter!

hindbærcrumble
Del gerne:
24
SHARES
FacebookMessenger24PinterestEmailSMS
Opdateret: 17. maj 2019 - Udgivet: 17. maj 2019

Min bedste opskrift på en nem hindbærcrumble med blåbær. En lækker smuldredejskage med hindbær, blåbær og havregryn, som du kan lave på 25 minutter.

Hindbærcrumble er en super skøn kage, der her også er lavet med blåbær.

Bærrene danner bunden i kagen, mens den sprøde crumble giver en knasende top med den helt rigtige smag.

Smuldredej er nemt at lave, og samlet er det her en kage, som du kan bage på 25 minutter.

Jeg har her anvendt frosne hindbær og blåbær i min hindbærcrumble, men du kan selvfølgelig også bruge friske bær.

Dog vil sige, at hindbær- og blåbærcrumblen smager super fint med de frosne bær.

Opskriften giver en smuldredejskage til seks personer.

Hindbærcrumble med blåbær

200 gram hindbær
225 gram blåbær
2 spiseskefulde sukker
2 teskefulde vaniljesukker

1 portion af denne crumbledej

1 spiseskefuld sukker
Ca. 30 gram mandelflager

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. En hindbærcrumble bages ved en god varme for at få den sprød.
  2. Kom hindbær og blåbær i en skål og vend dem forsigtigt med sukker og vaniljesukker.
  3. Lav crumbledej (smuldredej) som angivet i opskriften.
  4. Smør et ildfast fad/bradepande med smør. Størrelse på cirka 17 gange 22 centimeter - eller en tærteform på omkring 20 centimeter i diameter.
  5. Drys med lidt sukker og mandelflager.
  6. Din hindbærcrumble skal nu bages i 20 minutter, så crumblen bliver sprød og lækker.

Servering

Den færdigbagte hindbærcrumble med blåbær køles af inden servering.

En crumble kan faktisk med fordel sagtens bages flere timer i forvejen.

Derfor er den god at lave tidligt på dagen, og så blot servere den til eksempelvis dessert.

Crumble med hindbær og blåbær serveres naturligvis med enten creme fraiche eller flødeskum.

Er du glad for kokos, kan du tilsætte 30 gram kokosmel til smuldredejen. Det giver også en god smag,

Og er du til marcipan, kan du rive em smule marcipan over din hindbærcrumble inden den sættes i ovnen.

Her kan du iøvrigt se alle artikler i Madens Verdens bageskole.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Hanne Rung Lenshøj skriver

    august 17, 2025 at 2:36 pm

    Skal hindbær og blåbær ligges i bunden og crumble fordeles over eller, jeg er ikke så god til at bage så derfor er jeg i tvivl

    Svar

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.