Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Dessert › Hindbær fool med vanilje - nem dessert

Hindbær fool med vanilje - nem dessert

Hindbær fool
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
16
SHARES
FacebookMessenger16PinterestEmailSMS

Hindbær fool med vanilje, flødeskum og græsk yoghurt smager frisk og lækkert. Det er en dessert, som du sagtens kan lave dagen før.

Hindbær fool med vanilje smager helt friskt og lækkert. Derfor synes jeg, at det er den helt perfekte dessert.

Især hvis man lige har spist et lækkert og tungt måltid mad og derfor lige skal have en forfriskende dessert.

Man kan i princippet lave denne opskrift med alle slags bær, men jeg elsker syrligheden, som hindbær har. De passer bare så skønt sammen med vaniljesmagen.

Du kan også tilføje lidt friske hindbær som pynt eller bare tage nogle af de frosne og røre i hele.

Opskrift på hindbær fool med vanilje

Hindbær fool med vanilje

Rakel Seneca
4.7 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
nedkøling: 30 minutter min
Samlet tid: 55 minutter min
Hindbær fool med vanilje, flødeskum og græsk yoghurt smager frisk og lækkert. Det er en dessert, som du sagtens kan lave dagen før.
Antal: 4 personer
Ret: Dessert
Køkken: Engelsk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 250 g hindbær (frosne )
  • 5 spsk sukker
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 tsk vaniljepulver
  • 1 dl piskefløde
  • 3 dl græsk yoghurt
  • 4 tsk frysetørret hindbær (til pynt)

Fremgangsmåde

  1. Start med at koge de frosne hindbær op i et minut, så eventuelle bakterier bliver kogt væk. Tilføj derefter sukker, citronsaft og vaniljepulver og rør rundt.
  2. Tag gryden af varmen, og mos det hele godt sammen. Prøv at smage den til om den mangler mere sukker eller citronsaft.
  3. Lad hindbærsovsen køle ned og bland det derefter med den græske yoghurt. Rør det forsigtigt sammen, det behøver ikke at være helt sammenrørt.
  4. Pisk derefter fløden til flødeskum. Tag nu fire serveringsglas og fordel først et lag hindbæryoghurt, derefter flødeskum og gør det i så mange lag, du ønsker. Jeg putter to lag af hver.
  5. Stil desserten på køl i 30 minutter, eller indtil den skal serveres. Pynt derefter med frysetørret hindbær og eventuelt lidt mynteblade.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Du kan sagtens lave denne dessert dagen i forvejen. Jeg synes faktisk kun, at den bliver bedre, når den lige får lov til at stå på køl i et par timer.

Hindbær fool kan også tilsættes andre bær, eller du kan prøve at lave en blåbær fool med skyr, hvis du har lyst.

Se også vores andre hindbærdesserter:

Hindbærroulade

Muffins med hindbær og hvid chokolade

Hindbærsorbet - cremet sorbet af hindbærsaft

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billederesultat for chokolade panna cotta
    Chokolade panna cotta opskrift på 5 minutter
  • billede med sveskegrød
    Sveskegrød (nem og hurtig grød med svesker)
  • billede med boghvedegrød
    Boghvedegrød (opskrift på fynsk egnsret med boghvede)
  • Bagte figner
    Bagte figner (med honning og vaniljeis)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required