• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Dessert › Hindbær fool med vanilje - nem dessert

Hindbær fool med vanilje - nem dessert

Hindbær fool
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
13
SHARES
FacebookMessenger13PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 23. juli 2023 - Udgivet: 1. september 2022

Hindbær fool med vanilje, flødeskum og græsk yoghurt smager frisk og lækkert. Det er en dessert, som du sagtens kan lave dagen før.

Hindbær fool med vanilje smager helt friskt og lækkert. Derfor synes jeg, at det er den helt perfekte dessert.

Især hvis man lige har spist et lækkert og tungt måltid mad og derfor lige skal have en forfriskende dessert.

Man kan i princippet lave denne opskrift med alle slags bær, men jeg elsker syrligheden, som hindbær har. De passer bare så skønt sammen med vaniljesmagen.

Du kan også tilføje lidt friske hindbær som pynt eller bare tage nogle af de frosne og røre i hele.

Opskrift på hindbær fool med vanilje

Hindbær fool
Rakel Seneca

Hindbær fool med vanilje

4.67 fra 3 stemmer
Hindbær fool med vanilje, flødeskum og græsk yoghurt smager frisk og lækkert. Det er en dessert, som du sagtens kan lave dagen før.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
nedkøling 30 minutter min
Samlet tid 55 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Dessert
Køkken: Engelsk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 250 g hindbær - frosne
  • 5 spsk sukker
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 tsk vaniljepulver
  • 1 dl piskefløde
  • 3 dl græsk yoghurt
  • 4 tsk frysetørret hindbær - til pynt

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at koge de frosne hindbær op i et minut, så eventuelle bakterier bliver kogt væk. Tilføj derefter sukker, citronsaft og vaniljepulver og rør rundt.
  2. Tag gryden af varmen, og mos det hele godt sammen. Prøv at smage den til om den mangler mere sukker eller citronsaft.
  3. Lad hindbærsovsen køle ned og bland det derefter med den græske yoghurt. Rør det forsigtigt sammen, det behøver ikke at være helt sammenrørt.
  4. Pisk derefter fløden til flødeskum. Tag nu fire serveringsglas og fordel først et lag hindbæryoghurt, derefter flødeskum og gør det i så mange lag, du ønsker. Jeg putter to lag af hver.
  5. Stil desserten på køl i 30 minutter, eller indtil den skal serveres. Pynt derefter med frysetørret hindbær og eventuelt lidt mynteblade.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Du kan sagtens lave denne dessert dagen i forvejen. Jeg synes faktisk kun, at den bliver bedre, når den lige får lov til at stå på køl i et par timer.

Hindbær fool kan også tilsættes andre bær, eller du kan prøve at lave en blåbær fool med skyr, hvis du har lyst.

Se også vores andre hindbærdesserter:

Hindbærroulade

Muffins med hindbær og hvid chokolade

Hindbærsorbet - cremet sorbet af hindbærsaft

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Forsiden lige nu

Billede af kotelet a la milanese.
Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien→ Se opskriften
Lækre og nemme kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin, der både kan tilberedes i ovn og grill. Kartoffelpakkerne er gode som tilbehør. Foto: Madensverden.dk.
Kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Grillet blomkål opskrift
Grillet blomkål med persille - sundt tilbehør→ Se opskriften
billederesultat for bananis med chokolade
Bananis (hjemmelavet is med banan og chokolade)→ Se opskriften
Persilleolie
Persilleolie (opskrift på hjemmelavet urteolie med persille)→ Se opskriften
Ugens madplan uge 28
Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
pulled pork i ovn
Pulled pork - opskrift i ovn, på grill eller i smoker→ Se opskriften
billederesultat for fetakartofler
Fetakartofler→ Se opskriften
Lækre grillspyd med mørbrad, og gode brunchpølser, der grilles fire minutter på hver side ved lav varme. Foto: Madensverden.dk.
Grillspyd med mørbrad og brunchpølser→ Se opskriften
billede til artikel om nødder og mandler
Er nødder og mandler sunde? Her får du fakta→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required