• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Dessert › Hindbærsorbet - cremet sorbet af hindbærsaft

Hindbærsorbet - cremet sorbet af hindbærsaft

billede med nem og hjemmelavet hindbærsorbet
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
32
SHARES
FacebookMessenger32PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 22. august 2022 - Udgivet: 22. august 2022

Hindbærsorbet med hindbærsaft er cremet, luftig og lækker. Her kan du se, hvordan du laver den med eller uden ismaskine.

Jeg elsker hindbærsorbet, og heldigvis er sorbet med hindbær meget let at lave.

Nemmest og bedst er det i en ismaskine, men den kan sagtens laves uden.

Jeg har anvendt lidt Cremodan isstabilisator i opskriften, og den kan du købe i specialbutikker. Men du kan også lave hindbærsorbeten uden.

Opskrift på cremet hindbærsorbet

billede med nem og hjemmelavet hindbærsorbet
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Hindbærsorbet - cremet sorbet af hindbærsaft

5 fra 2 stemmer
Du kan meget nemt lave en lækker hindbærsorbet med hindbærsaft. Her kan du se hvordan du gør, og din hindbærsorbet bliver cremet og luftig.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 45 minutter min
Samlet tid 50 minutter min
Antal: 6 portioner
Ret: Is
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 3 dl vand
  • 250 g sukker
  • 3 spsk glukosesirup
  • 4 dl hindbærsaft
  • 1,5 pasteuriseret æggehvide - 1 bæger
  • 1 spsk flormelis
  • 1 tsk Cremodan isstabilisator - kan udelades

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at lave en sukkerlage af vand, sukker og glukosesirup. Kog det op i en gryde, og lad det koge et par minutter, så sukkeret bliver kogt helt ud i massen. Køl det helt ned.
  2. Pasteuriseret æggehvide piskes stift sammen med lidt flormelis.
  3. Kør din hindbærsorbet på en ismaskine, hvor du først kommer sukkerlage og hindbærsaft i. Lad ismaskinen køre 10 minutter.
  4. Derefter kommes æggehvide og isstabilisator i, og isen køres yderligere cirka 35 minutter, så den bliver luftig og cremet.
  5. Hæld din hindbærsorbet i en beholder, læg låg på, og lad den fryse helt ind.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Hindbærsorbet uden ismaskine

Denne sorbet med hindbær bliver bedst når den laves i en ismaskine, men den kan også laves uden.

Bland den afkølede sukkerlage sammen med de øvrige ingredienser, og kom den i en beholder med låg.

Stil den i fryseren, men rør hindbærsorbeten godt igennem hvert kvarter i en time. Måske lidt længere, indtil den er cremet og lækker i konsistensen.

Frys derefter videre, indtil din sorbet er frosset ind.

Se andre lækre is-opskrifter:

Sorbet med meloner

Jordbærsorbet

Frisk og lækker hyldeblomst-sorbet

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Peter

    april 14, 2024 at 10:10 am

    Hej Holger
    Hindbærsaften - er det bare alm. saft til opblanding til saftevand?
    Vh. Peter

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Forsiden lige nu

Hvad skal vi have at spise?
Hvad skal vi have at spise? Her får du 9 lækre retter→ Se opskriften
billede med frugttærte
Frugttærte→ Se opskriften
Ugens vine uge 29, 2025
Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé→ Se opskriften
billede med hindbærsnittetærte
Hindbærsnittetærte med mazarin og lækkert fyld→ Se opskriften
billede for den du ved nok kage
Den du ved nok kage - nem opskrift på chokoladedrømmekage→ Se opskriften
billederesultat for brusebadsboller
Brusebadsboller - opskrift på hurtige morgenbrød→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé med svinemørbrad og grøntsager→ Se opskriften
tex mex kylling
Tex Mex kylling→ Se opskriften
Billede med brunchæg i ovn
Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form→ Se opskriften
Billede af pighvarsalat.
Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required