• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Brunch, morgenmad og frokost › Havregrød i mikroovn med mælk - med mål og kogetid

Havregrød i mikroovn med mælk - med mål og kogetid

havregrød i mikroovn
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
20
SHARES
FacebookMessenger20PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  28. februar 2025 - Udgivet:  8. august 2016

Indhold

  1. Se her hvordan du nemt laver havregrød i mikroovn. Havregrøden er med mælk, og den koges ved 350W i mikroovnen, hvor den skal have cirka fire minutter.
  2. Opskrift på havregrød i mikroovn
  3. Havregrød i mikroovn med mælk - med mål og kogetid
  4. Konsistens
  5. Havregrød i mikroovn til børn

Se her hvordan du nemt laver havregrød i mikroovn. Havregrøden er med mælk, og den koges ved 350W i mikroovnen, hvor den skal have cirka fire minutter.

Havregrød i mikroovn (mikrobølgeovn) er en ret nem måde at lave en lækker havregrød på, og denne opskrift er med mælk.

Havregrøden kan selvfølgelig også sagtens laves med vand, og det er jo en smagssag hvad man foretrækker.

Jeg synes grøden bliver bedst med mælk, og med disse mål får havregrøden den helt perfekte konsistens.

Se også mine opskrifter på:

  • Bagt havregrød med jordbær
  • Havregrød med mælk og vand
  • Fløjlsgrød med kanelsukker
  • Bananpandekager

Opskrift på havregrød i mikroovn

Opskriften er beregnet til en person.

havregrød i mikroovn
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Havregrød i mikroovn med mælk - med mål og kogetid

5 fra 1 stemme
Se her hvordan du nemt laver havregrød i mikroovn. Havregrøden er med mælk, og den koges ved 350W i mikroovnen, hvor den skal have cirka fire minutter.
Forb. tid 1 minute min
Tilb. tid 4 minutter min
Samlet tid 5 minutter min
Antal: 1 person
Ret: Morgenmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 251
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 dl mælk
  • 1 dl havregryn
  • salt

Fremgangsmåde
 

  1. Kom havregryn i en lille skål, der kan tåle turen i mikroovnen.
  2. Tilsæt mælk og salt og rør rundt.
  3. Kog havregrøden ved 350W i cirka fire minutter. Rør gerne rundt halvvejs, og kog havregrøden færdig. Du får det bedste resultat med en omrøring undervejs.
  4. Tag havregrøden ud af mikrobølgeovnen, og tilsæt eventuelt lidt ekstra mælk under omrøring, indtil grøden har den rigtige konsistens. Eller spis den som den er.

Næringsindhold

Kalorier: 251kcalKulhydrater: 33gProtein: 10gFedt: 9gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 0.2gEnkelumættet fedt: 1gKolesterol: 24mgNatrium: 115mgKalium: 392mgKostfibre: 4gSukker: 10gVitamin A: 324IUCalcium: 260mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Konsistens

Nogle vil jo gerne have en lidt tykkere havregrød, mens andre foretrækker en tyndere grød.

Husk, at grøden bliver tykkere af at stå nogle minutter efter, at den er kommet ud af mikrobølgeovnen.

Havregrød i mikroovn til børn

Havregrøden er nem at lave til små børn, men her undlader du blot salt og anvender finvalsede havregryn.

De fleste børn foretrækker nemlig de finvalsede gryn frem for de grove.

Du kan også tilsætte et halvt æble i små tern til grøden inden turen i mikroovnen.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    juli 22, 2024 at 6:44 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Jeg vil blive glad for din vurdering af den.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required