• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Vegetar › Hasselbagt halloumi - skøn vegetarret i ovn

Hasselbagt halloumi - skøn vegetarret i ovn

Hasselback halloumi
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 7. december 2021 - Udgivet: 7. december 2021

Hasselbagt halloumi med tomat, persille og kapers er virkelig lækkert og har en dejlig frisk smag. Server dem med fladbrød og en salat.

Hasselbagt halloumi på en bund af frisk tomatsauce og toppet med frisk persille og citronskal er en virkelig lækker ret, som kan spises på alle tider af året. Du kan også servere den som en del af en mezze.

Jeg har svært ved at sige, hvilket køkken denne ret er fra. Måske en slags italiensk-arabisk fusion.

Men retten er i hvert fald lækker, og det er en af de opskrifter, som bare smides i ovnen - uden megen arbejde.

Denne opskrift er vegetarisk, så det er en ret, der vil glæde de fleste, ligegyldig om man spiser kød eller er vegetar.

Se også vores andre opskrifter:

  • Halloumi-fritter - den perfekte snack
  • Halloumiburger med avokadocreme og salsa
  • Vegetar lasagne - nem grøntsagslasagne
  • Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød

Opskrift på hasselbagt halloumi

Hasselback halloumi
Rakel Seneca

Hasselbagt halloumi - skøn vegetarret i ovn

4.67 fra 3 stemmer
Hasselbagt halloumi med tomat, persille og kapers er virkelig lækkert og har en dejlig frisk smag. Server dem med fladbrød og en salat.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 2 personer
Ret: Vegetar
Køkken: Middelhavet
Kalorier: 496
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 300 g tomater - friske
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk oregano
  • 0,5 tsk chiliflager
  • 1 spsk kapers
  • 250 g halloumi - svarer til en blok
  • 0,5 tsk friskkværnet peber
  • 1 spsk citronskal
  • 2 spsk bredbladet persille

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at forvarme ovnen til 200 grader. Tag derefter et ovnfast fad og gør det klar.
  2. Hak tomaterne og to hvidløgsfed fint og tilføj dem til fadet. Tilføj derefter olivenolie, oregano og chiliflager. Rør det sammen og bag det i 10 minutter.
  3. Rør nu rundt i blandingen og tilføj kapers. Skær derefter halloumiblokken i to dele på langs. Skær derefter revner ned i hver halloumiost med cirka en halv centimeters mellemrum. Læg nu halloumien i fadet og drys med sort peber.
  4. Bag det nu i cirka 20 minutter, eller indtil osten er gylden og sprød på oversiden.
  5. Hak persille og drys den udover retten, drys derefter med frisk citronskal og så er hasselback halloumi klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier: 496kcalKulhydrater: 10gProtein: 29gFedt: 38gMættet fedt: 22gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 13gNatrium: 1630mgKalium: 425mgKostfibre: 3gSukker: 5gVitamin A: 1762IUVitamin C: 31mgCalcium: 1301mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Jeg har valgt at putte kapers i retten, men du kan også putte oliven i stedet - eller måske begge del.

Server retten med en god salat og et sprødt flutes, for eksempel hjemmebagte flutes.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Forsiden lige nu

sommerpande med kylling og kål
Sommerpande med kylling og kål→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
Sæson i juli
Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager→ Se opskriften
billederesultat for wraps med kylling
Nemme wraps med kylling og spidskål→ Se opskriften
Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required