Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Hasselback kylling med bacon og tomat

Hasselback kylling med bacon og tomat

Hasselback kylling, der er fyldt med bacon og tomat, og derefter stegt i ovnen. Her serveret med dampet spidskål. Foto: Madensverden.dk.
4.8 fra 9 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
214
SHARES
FacebookMessenger214PinterestEmailSMS
Opdateret: 28. januar 2021 - Udgivet: 28. januar 2021

Hasselback kylling er, som du kender det med hasselback kartofler. Skåret i skiver og fyldt med bacon og tomat. Super lækker kylling.

Hasselback kylling er selvfølgelig inspireret af de klassiske hasselback kartofler, hvor kartoflerne skæres i skiver - uden at blive skåret igennem.

Sådan er det princippet også i denne opskrift, hvor kyllingebryst skæres i skiver, hvor du laver seks snit i hvert stykke kylling.

I hvert snit lægger du en skive bacon og tomat, og derefter bages kyllingestykkerne i ovnen.

Opskriften er til fire personer med et stykke kyllingebryst til hver.

Opskrift på hasselback kylling med bacon

Holger Rørby Madsen

Hasselback kylling med bacon og tomat

4.78 fra 9 stemmer
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 4 stk kyllingebryst
  • 8 skiver bacon
  • 24 skiver små tomater
  • olivenolie
  • frisk timian
  • salt
  • friskkværnet peber
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at soignere hvert stykke kyllingebryst, hvor du skærer fedt og urenheder fra. Lav derefter seks snit i hvert stykke kyllingebryst, men pas på du ikke skærer hele vejen igennem. Kødet skal stadig hænge sammen, hvor du skærer cirka ¾-dele ned.
  2. Baconskiver skæres ud i mindre stykker. Her har jeg skåret skiver af et stykke tørsaltet bacon, hvor hver skive igen er delt i tre stykker. Men du kan også bruge de almindelige skiver af bacon.
  3. De små tomater - gerne daddeltomater - skæres i skiver.
  4. Læg en skive bacon og en tomat ned i hvert snit i kyllingen - som du kan se på billedet.
  5. Fortsæt på samme måde med alle fire stykker kyllingebryst, og læg dem i et ildfast fad.
  6. Dryp godt med olivenolie over, og drys også godt med friske timianblade på.
  7. Krydr også med groft salt og friskkværnet peber.
  8. Bag nu kyllingestykkerne i en forvarmet ovn ved 200 grader, hvor de skal have cirka 20 minutter.
  9. Tag de færdige hasselback kyllingstykker ud af ovnen og servér straks.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Serveringstips og opskrifter

Anret dine kyllingebryster med dampet spidskål og dampede gulerødder.

Hæld lidt af skyen fra fadet over kyllingestykkerne - det smager vildt godt.

Her er flere opskrifter på retter vi har lavet a la hasselback:

Hasselback selleri

5 fra 4 stemmer
Her får du min opskrift på hasselback selleri. Det er knoldselleri, der snittes i skiver som hasselback kartofler, og derefter bages i ovn.
Gå til opskrift
billederesultat for hasselback selleri

Hasselback butternut squash - nem opskrift til ovn

4.7 fra 10 stemmer
Min opskrift på hasselback butternut squash. En nem måde at ovnbage græskarret på, og det er perfekt som tilbehør til mange slags kødretter.
Gå til opskrift
billederesultat for hasselback butternut squash
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required