Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Hasselback kylling med bacon og tomat

Hasselback kylling med bacon og tomat

Hasselback kylling, der er fyldt med bacon og tomat, og derefter stegt i ovnen. Her serveret med dampet spidskål. Foto: Madensverden.dk.
4.8 fra 9 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
214
SHARES
FacebookMessenger214PinterestEmailSMS

Hasselback kylling er, som du kender det med hasselback kartofler. Skåret i skiver og fyldt med bacon og tomat. Super lækker kylling.

Hasselback kylling er selvfølgelig inspireret af de klassiske hasselback kartofler, hvor kartoflerne skæres i skiver - uden at blive skåret igennem.

Sådan er det princippet også i denne opskrift, hvor kyllingebryst skæres i skiver, hvor du laver seks snit i hvert stykke kylling.

I hvert snit lægger du en skive bacon og tomat, og derefter bages kyllingestykkerne i ovnen.

Opskriften er til fire personer med et stykke kyllingebryst til hver.

Opskrift på hasselback kylling med bacon

Hasselback kylling med bacon og tomat

Holger Rørby Madsen
4.8 fra 9 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Hasselback kylling er som du kender det med hasselback kartofler. Skåret i skiver og med fyld af bacon og tomat. Super lækker kylling.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 stk kyllingebryst
  • 8 skiver bacon
  • 24 skiver små tomater
  • olivenolie
  • frisk timian
  • salt
  • friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Start med at soignere hvert stykke kyllingebryst, hvor du skærer fedt og urenheder fra. Lav derefter seks snit i hvert stykke kyllingebryst, men pas på du ikke skærer hele vejen igennem. Kødet skal stadig hænge sammen, hvor du skærer cirka ¾-dele ned.
  2. Baconskiver skæres ud i mindre stykker. Her har jeg skåret skiver af et stykke tørsaltet bacon, hvor hver skive igen er delt i tre stykker. Men du kan også bruge de almindelige skiver af bacon.
  3. De små tomater - gerne daddeltomater - skæres i skiver.
  4. Læg en skive bacon og en tomat ned i hvert snit i kyllingen - som du kan se på billedet.
  5. Fortsæt på samme måde med alle fire stykker kyllingebryst, og læg dem i et ildfast fad.
  6. Dryp godt med olivenolie over, og drys også godt med friske timianblade på.
  7. Krydr også med groft salt og friskkværnet peber.
  8. Bag nu kyllingestykkerne i en forvarmet ovn ved 200 grader, hvor de skal have cirka 20 minutter.
  9. Tag de færdige hasselback kyllingstykker ud af ovnen og servér straks.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Serveringstips og opskrifter

Anret dine kyllingebryster med dampet spidskål og dampede gulerødder.

Hæld lidt af skyen fra fadet over kyllingestykkerne - det smager vildt godt.

Her er flere opskrifter på retter vi har lavet a la hasselback:

Hasselback selleri
Her får du min opskrift på hasselback selleri. Det er knoldselleri, der snittes i skiver som hasselback kartofler, og derefter bages i ovn.
Se opskriften her
billederesultat for hasselback selleri
Hasselback butternut squash
Min opskrift på hasselback butternut squash. En nem måde at ovnbage græskarret på, og det er perfekt som tilbehør til mange slags kødretter.
Se opskriften her
billederesultat for hasselback butternut squash
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required