Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Hamburgerryg i stegeso med grøntsager i bunden

Hamburgerryg i stegeso med grøntsager i bunden

billederesultat for hamburgerryg i stegeso
4.7 fra 15 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
118
SHARES
FacebookMessenger118PinterestEmailSMS

Hamburgerryg i stegeso er en virkelig nem og lækker måde at tilberede dette stykke kød på.

Her lægges hamburgerryggen i stegesoen sammen med grøntsager, og efter et par timer har du et komplet måltid med masser af smag.

Både kød og grøntsager er møre - og har du et stykke hamburgerryg i overskud, ja så er det perfekt til enten pålæg eller til en hjemmelavet biksemad.

Anvender du en Römertopf som stegeso til hamburgerryg i stegeso, så skal den selvfølgelig lægges i blød først.

Opskriften er beregnet til fire personer, og du kan sagtens variere mængden og indholdet af grøntsager, hvor eks. kartofler også er fine at komme i fadet.

Husk dog, at det ikke være for store stykker.

Opskrift

Hamburgerryg i stegeso med grøntsager i bunden

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 15 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 2 timer t
Samlet tid: 2 timer t 15 minutter min
Med denne opskrift på hamburgerryg i stegeso får du et meget mørt stykke kød, og du laver retten med grøntsager i bunden. Et komplet måltid.
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 hamburgerryg på ca. 1,2-1,4 kilo
  • 3 tsk sennep
  • 2 store løg finthakket
  • 3 fed hvidløg finthakket
  • 2 spsk smør til stegning
  • 0,5 spidskål snittet fint
  • 250 g gulerødder gerne små, skåret i 2 cm. tykke skiver
  • 1 stor porre i skiver
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 0,5 citron saften af den halve citron
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Varm en pande op og kom smørret i. Når det er brust af, steges løg og hvidløg et par minutter og tages af kogepladen.
  2. Spidskål og gulerødder kommes i din stegeso sammen med porre og hakkede tomater.
  3. Hæld også løg og hvidløg fra panden ved, og dryp lidt friskpresset citronsaft over. Krydres med lidt salt og friskkværnet peber.
  4. Vend det hele godt rundt.
  5. Fjern nettet fra hamburgerryggen og læg den ned ovenpå grøntsagerne.
  6. Smør kødet med sennep, hvor du bruger ca. 3 teskefulde god sennep.
  7. Læg låget på og stil stegesoen ind i den kolde ovn. Nu skal din hamburgerryg i stegeso have to timer ved 200 grader almindelig over og undervarme. Kernetemperaturen i den færdige hamburgerryg skal være 75 grader, og ellers giver du den lidt længere tid.

Næringsindhold

Kalorier250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Den færdige hamburgerryg i stegeso er nu klar til servering.

Hamburgerryggen tages op på et skærebræt, og skæres i tynde skiver.

Grøntsagerne vendes rundt og kan enten serveres direkte fra stegesoen - eller anrettes i en skål.

Nydes gerne med et stykke godt brød til.

Se også disse opskrifter med hamburgerryg:

Hamburgerryg - opskrift og kogetid
Her kan du se præcist hvordan du koger en hamburgerryg, så kødet ikke bliver tørt og kedeligt. Komplet guide med den korrekte kogetid og gode tips.
Se opskriften her
Billed resultat for hamburgerryg
Hamburgerkoteletter i fad med tomatflødesovs
Her får du min opskrift på hamburgerkoteletter i fad med en lækker tomatflødesovs. Koteletterne skæres af hamburgerryg og steges i ovnen.
Se opskriften her
billederesultat for hamburgerkoteletter i fad
Hamburgerryg sous vide - inkl. tid og temperatur
Hamburgerryg sous vide er den perfekte måde at tilberede hamburgerryggen på. Metoden gør, at kødet bliver saftigt og mørt - og det tager 4 timer.
Se opskriften her
billede med hamburgerryg sous vide
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. styrk54@gmail.com skriver

    november 10, 2020 at 4:27 pm

    Lyder dejligt....hvis jeg vil bruge varmluft hvor længe og på hvilket temperatur ?

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required