Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Grillmad › Hakkebøffer til grillen

Grundopskrift på hakkebøffer til grillen

Billede resultat for hakkebøffer på grill
4.7 fra 17 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
128
SHARES
FacebookMessenger128PinterestEmailSMS
Indhold
  • Hakkebøffer til grillen
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på grillede hakkebøffer
  • Note
  • Kommentarer

Hakkebøffer til grillen

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 17 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
På køl: 30 minutter min
Samlet tid: 50 minutter min
Dette er en grundopskrift på hakkebøffer til grillen, og med denne opskrift får du saftige hakkebøffer, der ikke falder fra hinanden.
Antal: 4 personer
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g hakket oksekød (med cirka 10 procent fedt)
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk chilisauce
  • 1 tsk løgpulver (kan udelades)
  • 1 tsk paprika
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 æg

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne til hakkebøfferne op i en røreskål, og kør dem 3 minutter ved middel hastighed. Du kan selvfølgelig også bruge en grydeske, og røre farsen med hånderne. Men den skal røres godt igennem! Ægget er med til at sikre, at dine hakkebøffer ikke smuldrer under grillningen.
  2. Form så dine hakkebøffer. Du kan bruge en bøfpresser, men også sagtens bare forme hakkebøfferne med hånden. Del farsen i fire stykker, tryk den sammen i hænderne, mas den flad (cirka halvanden centimeter høj) på et oliesmurt skærebræt eller bord, og tryk bøfferne til ude i kanten hele vejen rundt, mens du støtter kanten med den anden hånd.
  3. Et ekstra trick er, at du lige trykker en lille fordybning midt i bøffen, for så vil din saft fra bøffen ende her, og ikke nede i grillen.
  4. Sæt bøfferne på køl, og her må de gerne hvile en halv time.
  5. I mellemtiden tænder du din grill, og vi skal grille hakkebøfferne ved direkte varme. Godt med kul i din kuglegrill, eller tænd begge brændere i din gasgrill.
  6. Tag så bøfferne ud af køleskabet. Smør grillristen med lidt olie - jeg tager et stykke køkkenrulle, dypper i en kop med lidt olie i, og tørrer risten af. Pas på du ikke rører risten med fingrene. Det har jeg prøvet, og det gør nas! Hold evt. papiret med en madpincet.
  7. Læg så bøfferne på risten, og nu skal du ikke vende dem hele tiden. Læg låget på, og grill dem fem minutter på hver side.

Næringsindhold

Kalorier402kcalKulhydrater1gProtein27gFedt31gMættet fedt12gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt14gTransfedt2gKolesterol147mgNatrium1330mgKalium442mgKostfibre0.2gSukker1gVitamin A123IUVitamin C2mgCalcium37mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på grillede hakkebøffer

Her er opskriften på hakkebøffer på grill, og den er beregnet til fire personer.

Jeg har lavet hver bøf på 150 gram, men du kan jo lave dem større eller mindre, som du synes.

Se også disse opskrifter:

  • Hakkebøf (opskrift på hakkebøffer med bløde løg og sovs)
  • Hakkebøffer i ovn med bløde løg og sovs
  • Hakkebøffer i svampesauce
  • Hakkebøffer med baconflødesovs

Note

Jeg har krydret hakkebøfferne med forskellige ting, blandt andet løgpulver og paprika, men du kan selvfølgelig sagtens undlade en eller flere ingredienser. Eller tilføje dit eget yndlingskrydderi.

Det vigtige for et godt resultat er blot, at du bruger 600 gram oksekød af god kvalitet, et æg samt salt og peber.

Så er du godt på vej mod de perfekte hakkebøffer. Husk også at lade bøfferne hvile en halv time i køleskabet.

Forslag til tilbehør:

Foliepakker med blomkål og asparges

Salat med rødbedespirer og spidskål

Brødstykker med hvidløg af daggammelt brød

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede med grillede blomkålssteaks.
    Grillede blomkålssteaks - super nemme og sunde
  • Billede af nakkesteg på spyd.
    Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)
  • Billede af grillede grøntsager.
    Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill
  • Billede med marmoreret grillfilet.
    Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required