Min opskrift og fremgangsmåde til hakkebøffer i airfryer. Her får du saftige og velsmagende hakkedrenge og et godt trick til stegningen.
Se her hvordan du nemt steger de perfekte hakkebøffer i airfryer, og hvor bøfferne bevarer saft og kraft.
Mit hemmelige trick er, at hakkebøfferne smøres med lidt engelsk sauce, der både giver smag og farve til kødet.
Husk, at hakkebøffer skal gennemsteges af sundhedsmæssige årsager, og det betyder blandt andet, at kernetemperaturen skal være mindst 70 grader.
Men derfor kan du sagtens stege en lækker og saftig hakkebøf i din airfryer. Husk blot at bøfferne skal have en vis tykkelse, og gerne mindst 3 centimeter. Opskriften er beregnet til to personer.
Opskrift på hakkebøffer i airfryer
Hakkebøffer i airfryer
Ingredienser
- 400 g hakket oksekød - med ca. 10% fedt
- 2 spsk engelsk sauce
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Til hakkebøf i airfryer starter du med at dele de 400 g hakket oksekød i to lige store portioner.
- Form dem til to hakkebøffer, og her du eventuelt bruge en anretterring eller lignende. Eller blot forme dem i hånden. Hak dem med bagsiden af kniv.
- Smør bøfferne med 2 spsk engelsk sauce, altså en spiseskefuld til hver. Krydr også med salt og friskkværnet peber
- Spray risten i din airfryer med fedtstof og læg hakkebøfferne direkte på risten.
- Giv hakkebøfferne 12 minutter ved 170 grader.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Sådan steger du de perfekte hakkebøffer i airfryer, og de er nu klar til servering.
Som tilbehør kan du i øvrigt lægge rosenkål eller andet grønt rundt om hakkebøfferne under tilberedningen, så de er klar samtidig med bøfferne.
Se også mine populære opskrifter på hakkebøffer i ovn, flækket svinemørbrad med ananas i airfryer og mør roastbeef i airfryer.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Lis
De beste bøf jeg har fået i længe
Holger Rørby Madsen
Tusind tak, Lis - det er jeg glad for at høre.
Alt det bedste
Holger