Her får du en lækker opskrift på en ret med grøn pasta, grillet laks, ærter, broccoli og porre og vendt i en skøn sauce.
Måske drømmer du dig tilbage til en ferie i Italien, hvor du sad på en hyggelig fiskerestaurant på havnen. Det vil den her lækre opskrift på grøn pasta med grillet laks og ærter sende dig tilbage til!
Grøn pasta med laks og ærter
Grøn pastaret med laks og ærter
Ingredienser
- 4 stykker laks
- 250 gram pasta - frisk, grøn
- 3 deciliter ærter - frosne
- 1 porre
- 1 broccoli - lille
- 2,5 deciliter madlavningsfløde - gerne 7 procent, andet kan bruges
- 1 deciliter mælk - måske lidt mere
- 0,5 bouillonterning - grøntsag
- 1 håndfuld dild
- salt og friskkværnet peber
- smør - til stegning
Sådan gør du
- Steg laksen på panden evt. på en grillpande, og stil laksen til side.
- Kog den grønne pasta efter anvisningen på pakken.
- Giv ærterne et let opkog. Når du koger ærter, kan du nemt se, når de er færdige, da de flyder op til overfladen. Tag vandet fra ærterne, og lad dem stå.
- Snit porre og broccoli i mellemstore stykker, og kom det i en dyb gryde med lidt fedtstof. Tilsæt den halve bouillonterning, og lad det simre et par minutter, og tilsæt så madlavningsfløden, lidt af gangen, hold lidt fløde tilbage. Kom mælken ved, og lad det simre ved lav varme.
- Del laksen med fingrene, så den automatisk skiller sig ad.
- Kom nu laksen og ærterne i gryden, smag til med lidt peber og evt. salt. Du har formentlig ikke brug for ekstra salt, da både fisken og bouillonen indeholder salt.
- Til slut kommes pastaen i gryden, og vendes i grøntsagerne.
- Serveres med lidt dild på toppen af hver portion.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Noter
Du kan sagtens skifte grøn pasta ud med enten almindelig frisk pasta eller med tørret pasta. Så skal du bare følge kogetiden på pakken.
Del dine ideer og tanker med os andre her: