• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Grøn pasta med laks og ærter

Grøn pasta med laks og ærter

Grøn pasta med laks
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
10
SHARES
FacebookMessenger10PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 26. januar 2023 - Udgivet: 26. januar 2023

Her får du en lækker opskrift på en ret med grøn pasta, grillet laks, ærter, broccoli og porre og vendt i en skøn sauce.

Måske drømmer du dig tilbage til en ferie i Italien, hvor du sad på en hyggelig fiskerestaurant på havnen. Det vil den her lækre opskrift på grøn pasta med grillet laks og ærter sende dig tilbage til!

Grøn pasta med laks og ærter

Grøn pasta med laks
Miriam KoldtMiriam Koldt

Grøn pastaret med laks og ærter

5 fra 2 stemmer
Her får du en lækker opskrift på en grøn pastaret med grillet laks, ærter, broccoli og porre og vendt i en skøn sauce.
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Fisk, Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 531
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 stk laks
  • 250 g pasta - frisk, grøn
  • 3 dl ærter - frosne
  • 1 porre
  • 1 broccoli - lille
  • 2,5 dl madlavningsfløde - gerne 7 procent, andet kan bruges
  • 1 dl mælk - måske lidt mere
  • 0,5 bouillonterning - grøntsag
  • 1 håndfuld dild
  • salt og friskkværnet peber
  • smør - til stegning

Fremgangsmåde
 

  1. Steg laksen på panden evt. på en grillpande, og stil laksen til side.
  2. Kog den grønne pasta efter anvisningen på pakken.
  3. Giv ærterne et let opkog. Når du koger ærter, kan du nemt se, når de er færdige, da de flyder op til overfladen. Tag vandet fra ærterne, og lad dem stå.
  4. Snit porre og broccoli i mellemstore stykker, og kom det i en dyb gryde med lidt fedtstof. Tilsæt den halve bouillonterning, og lad det simre et par minutter, og tilsæt så madlavningsfløden, lidt af gangen, hold lidt fløde tilbage. Kom mælken ved, og lad det simre ved lav varme.
  5. Del laksen med fingrene, så den automatisk skiller sig ad.
  6. Kom nu laksen og ærterne i gryden, smag til med lidt peber og evt. salt. Du har formentlig ikke brug for ekstra salt, da både fisken og bouillonen indeholder salt.
  7. Til slut kommes pastaen i gryden, og vendes i grøntsagerne.
  8. Serveres med lidt dild på toppen af hver portion.

Næringsindhold

Kalorier: 531kcalKulhydrater: 61gProtein: 18gFedt: 25gMættet fedt: 15gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 0.1gKolesterol: 126mgNatrium: 830mgKalium: 923mgKostfibre: 9gSukker: 9gVitamin A: 2702IUVitamin C: 169mgCalcium: 189mgJern: 5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Du kan sagtens skifte grøn pasta ud med enten almindelig frisk pasta eller med tørret pasta. Så skal du bare følge kogetiden på pakken. 

Se flere opskrifter

  • laks med porrer i fad
    Laks med porrer og spidskål
  • Dejlig pasta med laks, der tilberedes med forårsløg og grønne asparges. En hurtig og sund ret på travle dage. Foto: Madensverden.dk.
    Pasta med laks, asparges, forårsløg og fløde
  • stegt laks med frisk pasta i cremet sovs
    Stegt laks med pasta og cremet grøntsagssauce
Om Miriam
Miriam Koldt
Miriam Koldt

Mit navn er Miriam, jeg er uddannet kostvejleder med speciale i vægttab. Jeg elsker at inspirere, til god lækker mad, sødt som sundt, da jeg ikke mener vejen frem er direkte slankekur, men at det handler om en livsstil. Jeg er stor fan af "undgå madspild" og endnu mere fan af "keep it simple" så mine opskrifter vil ikke indeholde 30 forskellige ingredienser, men stadig være yderst velsmagende.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Forsiden lige nu

Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften
billede med kylling i fad med spidskål
Kylling i fad med spidskål, nye kartofler og asparges→ Se opskriften
billede med stikkelsbærkage opskrift
Stikkelsbærkage→ Se opskriften
Katrines yndlingsboller
Katrines yndlingsboller→ Se opskriften
billede af rabarbercrumble med kokos
Opskrift på rabarbercrumble med kokos→ Se opskriften
Affogato - italiensk kaffedessert
Affogato – nem italiensk isdessert med kaffe→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required