• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Grøn pasta med laks og ærter

Miriam KoldtMiriam Koldt
En lækker grøn pasta med laks, ærter, broccoli og porre og en skøn sauce. Foto: Miriam Koldt, Madensverden.dk
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Pasta

Oversigt over indhold

  1. Her får du en lækker opskrift på en ret med grøn pasta, grillet laks, ærter, broccoli og porre og vendt i en skøn sauce.
  2. Grøn pasta med laks og ærter
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Næringsindhold
  6. Noter
  7. Se flere opskrifter
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift

Her får du en lækker opskrift på en ret med grøn pasta, grillet laks, ærter, broccoli og porre og vendt i en skøn sauce.

Måske drømmer du dig tilbage til en ferie i Italien, hvor du sad på en hyggelig fiskerestaurant på havnen. Det vil den her lækre opskrift på grøn pasta med grillet laks og ærter sende dig tilbage til!

Grøn pasta med laks og ærter

5 fra 2 stemmer
RetFisk, Pasta
KøkkenItaliensk
Samlet tid: 20 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 4 stykker laks
  • 250 gram pasta - frisk, grøn
  • 3 deciliter ærter - frosne
  • 1 porre
  • 1 broccoli - lille
  • 2,5 deciliter madlavningsfløde - gerne 7 procent, andet kan bruges
  • 1 deciliter mælk - måske lidt mere
  • 0,5 bouillonterning - grøntsag
  • 1 håndfuld dild
  • salt og friskkværnet peber
  • smør - til stegning
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Steg laksen på panden evt. på en grillpande, og stil laksen til side.
  • Kog den grønne pasta efter anvisningen på pakken.
  • Giv ærterne et let opkog. Når du koger ærter, kan du nemt se, når de er færdige, da de flyder op til overfladen. Tag vandet fra ærterne, og lad dem stå.
  • Snit porre og broccoli i mellemstore stykker, og kom det i en dyb gryde med lidt fedtstof. Tilsæt den halve bouillonterning, og lad det simre et par minutter, og tilsæt så madlavningsfløden, lidt af gangen, hold lidt fløde tilbage. Kom mælken ved, og lad det simre ved lav varme.
  • Del laksen med fingrene, så den automatisk skiller sig ad.
  • Kom nu laksen og ærterne i gryden, smag til med lidt peber og evt. salt. Du har formentlig ikke brug for ekstra salt, da både fisken og bouillonen indeholder salt.
  • Til slut kommes pastaen i gryden, og vendes i grøntsagerne.
  • Serveres med lidt dild på toppen af hver portion.

Næringsindhold

Næringsindhold
Grøn pastaret med laks og ærter
Mængde pr. portion
Kalorier
531
% Daglig værdi*
Fedt
 
25
g
38
%
Mættet fedt
 
15
g
94
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
7
g
Kolesterol
 
126
mg
42
%
Natrium
 
830
mg
36
%
Kalium
 
923
mg
26
%
Kulhydrater
 
61
g
20
%
Kostfibre
 
9
g
38
%
Sukker
 
9
g
10
%
Protein
 
18
g
36
%
Vitamin A
 
2702
IU
54
%
Vitamin C
 
169
mg
205
%
Calcium
 
189
mg
19
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Noter

Du kan sagtens skifte grøn pasta ud med enten almindelig frisk pasta eller med tørret pasta. Så skal du bare følge kogetiden på pakken. 

Se flere opskrifter

  • laks med porrer i fad
    Laks med porrer og spidskål - nem lakseret i fad
  • Dejlig pasta med laks, der tilberedes med forårsløg og grønne asparges. En hurtig og sund ret på travle dage. Foto: Madensverden.dk.
    Pasta med laks, asparges, forårsløg og fløde
  • stegt laks med frisk pasta i cremet sovs
    Stegt laks med pasta og cremet grøntsagssauce
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 0
  • 8
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Delt
Om Miriam
Miriam Koldt
Miriam Koldt

Mit navn er Miriam, jeg er uddannet kostvejleder med speciale i vægttab. Jeg elsker at inspirere, til god lækker mad, sødt som sundt, da jeg ikke mener vejen frem er direkte slankekur, men at det handler om en livsstil. Jeg er stor fan af "undgå madspild" og endnu mere fan af "keep it simple" så mine opskrifter vil ikke indeholde 30 forskellige ingredienser, men stadig være yderst velsmagende.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« 10 sunde opskrifter med kål i kampen mod kræft
Rengøring af stikkontakter - sådan gør du »

Populært indhold lige nu

gryderet med oksekød og champignon

Gryderet med oksekød og champignon

billede resultat for opbevaring af melon

Opbevaring af melon - sådan holder den sig bedst

Toblerone cookies

Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter

grøn kage med bå glasur

Grøn giftkage - opskrift på bladankage

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

5 fra 2 stemmer
Giv stjerner eller kommentér her
RetFisk, Pasta
KøkkenItaliensk
Samlet tid: 20 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!