• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Supper › Grøn karrysuppe med kylling

Grøn karrysuppe med kylling

grøn karrysuppe
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
46
SHARES
FacebookMessenger46PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 30. april 2025 - Udgivet: 24. januar 2022

Få min opskrift på grøn karrysuppe med kylling. En lækker og krydret suppe med grøn karry, grøntsager og kylling. Thailandsk inspireret.

Grøn karrysuppe er en meget lækker og velsmagende suppe, der er lavet efter thailandsk inspiration.

Den er nem at lave, og så er der ikke frygtelig mange ingredienser i suppen.

Grøn karry kan købes på glas i de fleste supermarkeder, og derudover består den grønne karrysuppe mest af kylling, ingefær og broccolini (der kan erstattes med broccoli eller alm. grønne ærter).

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også disse opskrifter:

  • Karrysuppe med kylling
  • Boller i karry
  • Kylling i karry

Opskrift

grøn karrysuppe
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Grøn karrysuppe med kylling

4.67 fra 3 stemmer
Få min opskrift på grøn karrysuppe med kylling. En lækker og krydret suppe med grøn karry, grøntsager og kylling. Thailandsk inspireret.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Suppe
Køkken: Thailandsk
Kalorier: 130
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 500 g kyllingeinderfilet - i mindre stykker
  • smør - til stegning
  • 2 rødløg - hakkes
  • 2 knolde ingefær - snittes fint
  • 1 grøn peberfrugt - i små tern
  • 3 tsk grøn karry
  • 7 dl vand
  • 2 terninger bouillon - gerne høns
  • 3 dl kokosmælk
  • 1 lime - friskpresset saft
  • 200 g broccolini - i mindre stykker
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Kyllingekødet skæres ud i mindre stykker. Jeg plejer at lave grøn karrysuppe med inderfilet, men brystfilet fra kylling er også fint.
  2. Steg kyllingekødet af i lidt smør i en gryde, hvor det skal have et par minutter. Tages til side.
  3. Svits nu rødløg, ingefær og grøn peberfrugt i lidt olie i gryden. Det skal ikke tage farve, men blot sauteres i et minuts tid.
  4. Tilsæt så grøn karry, der svitses af sammen med indholdet i gryden. Se evt. mere i videoen.
  5. Derefter tilsættes vand og bouillon sammen med kokosmælk.
  6. Lad det koge op, skru lidt ned og lad nu simre i ca. 3-4 minutter.
  7. Derefter tilsættes broccolini og de stegte kyllingetern. I stedet for broccolini kan der anvendes alm. broccoli i små buketter. Pres også saften af en halv lime i den grønne karrysuppe. Lad det varme igennem i ca. tre minutter, så broccolinien stadig har en smule bid.
  8. Smag den grønne karrysuppe til med salt, friskkværnet peber og evt. lidt mere friskpresset limesaft.

Næringsindhold

Kalorier: 130kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Grøn karrysuppe serveres straks, og det kan ske med eller uden nudler.

Suppen er mættende, og kan sagtens gå som et hovedmåltid. Du kan evt. servere et godt stykke madbrød til.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. benny Olesen

    januar 31, 2025 at 10:52 am

    Hvordan kan det være, at min favoritliste er væk?
    mvh. Benny Olesen

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Billede af kylling i grøn aspargessauce.

Kylling i grøn aspargessauce med ærter

Uge26-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 26: Her er de bedste vine til laveste pris

Forsiden lige nu

Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften
billede med kylling i fad med spidskål
Kylling i fad med spidskål, nye kartofler og asparges→ Se opskriften
billede med stikkelsbærkage opskrift
Stikkelsbærkage→ Se opskriften
Katrines yndlingsboller
Katrines yndlingsboller→ Se opskriften
billede af rabarbercrumble med kokos
Opskrift på rabarbercrumble med kokos→ Se opskriften
Affogato - italiensk kaffedessert
Affogato – nem italiensk isdessert med kaffe→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required