Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Grillmad › Grillet torsk med parmaskinke

Grillet torsk med parmaskinke

Billede resultat for grillet torsk
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook60PinterestSMSEmailMessenger
60
DELINGER

Se her, hvordan du laver grillet torsk, så fiskekødet ikke falder fra hinanden på grillen. Parmaskinken holder nemlig sammen på torsken.

Grillet torsk med et svøb af parmaskinke kan bruges til både forret og hovedret.

Hvis du vil bruge den grillede fisk til forret, vil jeg foreslå, du kun laver et stykke pr. person.

Normalt kan det være lidt tricky at grille torsk, da den er både porøs og let falder fra hinanden. Men ved at omvikle torskestykkerne med parmaskinke, holder du fisken sammen på en smart måde.

Opskrift på grillet torsk

Grillet torsk med parmaskinke

Holger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 4 minutter min
Tilb. tid: 8 minutter min
Samlet tid: 12 minutter min
Se her, hvordan du laver grillet torsk, så fiskekødet ikke falder fra hinanden på grillen. Parmaskinken holder nemlig sammen på torsken.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk, Grill
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g torsk
  • 4 skiver parmaskinke
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Bed fiskehandleren skære 400 gram fra torskens brede ende. Ikke halestykket, som ikke duer til denne opskrift.
  2. Tjek torsken efter for eventuelle ben, da de jo ikke er rare at få i munden ved bordet.
  3. Del torsken i fire stykker, og krydr med salt og friskkværnet peber.
  4. Omvikl dem hver med et stykke parmaskinke, og dryp med lidt olivenolie. Sørg for, at parmaskinken er foldet godt ind under torsken.
  5. Smør grillristen med lidt olie, og grill torsken ved direkte, men lav varme.
  6. Her skal den nu grilles i otte minutter - nemlig fire på hver side.
  7. Vend forsigtigt torskestykkerne med en paletkniv, hvor du løsner kødet forsigtigt fra grillristen. Nu kan du servere grillet torsk med diverse tilbehør.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip

Anret to stykker grillet torsk til hver person. Medmindre det er til en forret, for så er et enkelt stykke nok.

Lækkert tilbehør kan være en nem kartoffelsalat med asparges eller pestokartofler.

Du kan bruge samme trick med andre hvide fisk, som eksempelvis rødspætter, skrubber, kuller, og rødfisk.

Se flere gode opskrifter til grillen:

Laksespyd med grøntsager

Grillede jomfruhummer

Grillet banan med is

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede med grillede blomkålssteaks.
    Grillede blomkålssteaks - super nemme og sunde
  • Billede af nakkesteg på spyd.
    Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)
  • Billede af grillede grøntsager.
    Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill
  • Billede med marmoreret grillfilet.
    Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required