• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Grillmad › Grillet torsk med parmaskinke

Grillet torsk med parmaskinke

Billede resultat for grillet torsk
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
60
SHARES
FacebookMessenger60PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  22. april 2022 - Udgivet:  22. juli 2016

Se her, hvordan du laver grillet torsk, så fiskekødet ikke falder fra hinanden på grillen. Parmaskinken holder nemlig sammen på torsken.

Grillet torsk med et svøb af parmaskinke kan bruges til både forret og hovedret.

Hvis du vil bruge den grillede fisk til forret, vil jeg foreslå, du kun laver et stykke pr. person.

Normalt kan det være lidt tricky at grille torsk, da den er både porøs og let falder fra hinanden. Men ved at omvikle torskestykkerne med parmaskinke, holder du fisken sammen på en smart måde.

Opskrift på grillet torsk

Grillet torsk, hvor fisken omvikles med en delikat parmaskinke fra Italien. Skinken gør det meget nemmere at grille torsken, da den så ikke falder fra hinanden. Foto: Guffeliguf.dk.
Holger Rørby Madsen

Grillet torsk med parmaskinke

5 fra 1 stemme
Se her, hvordan du laver grillet torsk, så fiskekødet ikke falder fra hinanden på grillen. Parmaskinken holder nemlig sammen på torsken.
Forb. tid 4 minutter min
Tilb. tid 8 minutter min
Samlet tid 12 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Fisk, Grill
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 400 g torsk
  • 4 skiver parmaskinke
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Bed fiskehandleren skære 400 gram fra torskens brede ende. Ikke halestykket, som ikke duer til denne opskrift.
  2. Tjek torsken efter for eventuelle ben, da de jo ikke er rare at få i munden ved bordet.
  3. Del torsken i fire stykker, og krydr med salt og friskkværnet peber.
  4. Omvikl dem hver med et stykke parmaskinke, og dryp med lidt olivenolie. Sørg for, at parmaskinken er foldet godt ind under torsken.
  5. Smør grillristen med lidt olie, og grill torsken ved direkte, men lav varme.
  6. Her skal den nu grilles i otte minutter - nemlig fire på hver side.
  7. Vend forsigtigt torskestykkerne med en paletkniv, hvor du løsner kødet forsigtigt fra grillristen. Nu kan du servere grillet torsk med diverse tilbehør.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Anret to stykker grillet torsk til hver person. Medmindre det er til en forret, for så er et enkelt stykke nok.

Lækkert tilbehør kan være en nem kartoffelsalat med asparges eller pestokartofler.

Du kan bruge samme trick med andre hvide fisk, som eksempelvis rødspætter, skrubber, kuller, og rødfisk.

Se flere gode opskrifter til grillen:

Laksespyd med grøntsager

Grillede jomfruhummer

Grillet banan med is

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required