Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Grillmad › Grillet kylling med hjemmelavet grillsauce

Grillet kylling med hjemmelavet grillsauce

grillet kylling med hjemmelavet grillsauce
Del gerne:
89
SHARES
FacebookMessenger89PinterestEmailSMS
Opdateret: 20. juni 2024 - Udgivet: 23. marts 2016

Se hvordan du laver grillet kylling med hjemmelavet grillsauce, der er kyllingebryst, der steges lækre og smagfulde på en gasgrill.

Opskriften på grillet kylling med hjemmelavet grillsauce er beregnet til fire personer.

Ingredienser

4 stykker kyllingebryst

Hjemmelavet grillmarinade

1 deciliter olivenolie
2 teskefulde brun farin
2 spiseskefulde tomatketchup
1 teskefuld paprika
1 teskefuld Colman's sennepspulver
En halv teskefuld chilipulver
1 teskefuld løgpulver
1 teskefuld salt

Fremgangsmåde

  1. Bland alle ingredienserne til grillsaucen sammen i en skål, og rør den blank.
  2. Skær fedt og andre urenheden fra kyllingebrysterne, og del dem i halve på langs. Så er det nemmere at stege kyllingebryst ensartet møre på grillen. Det er godt tip 🙂
  3. Læg så kyllingestykkerne op i din grillmarinade, og vend det godt rundt. Lad de halve stykker kyllingebryst trække en halv time i marinaden.
  4. Tænd gasgrillen (jeg bruger en Weber Q3200, men du kan selvfølgelig også grille kødet på en kuglegrill eller en pande) op og varm den godt igennem ved max varme. Du skal stege ved direkte varme, så begge brændere skal være tændt!
  5. Skru så ned på halv varme, og smør risten med lidt olivenolie på et stykke køkkenrulle.
  6. Læg kyllingestykkerne på, og og luk låget. Lad dem grille i to minutter, vend dem og luk låget igen.
  7. Vend dem en gang til, og giv dem nu et minuts tid på hver side, så den samlede grilltid er cirka seks minutter - tre minutter på hver side. Husk altid at fjerkræ skal være gennemstegt, og det bør kyllingestykkerne også være nu.
  8. Tag kødet af, og lad det hvile et par minutter inden servering.

Nu kan du servere dem sammen lidt lækkert tilbehør, eksempelvis min lækre perlespeltsalat.

Se også mine opskrifter på:

  • Grillolie - sådan laver du din egen grillolie på få minutter
  • Salat med jordskokker, spinat og spidskål
  • Kuvertbrød med kærnemælk bagt med manitoba hvedemel
  • Langtidshævede kærnemælksbrød, der ikke æltes
  • Grillet kalvetykkam opskrift (to timer i grillen)
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.