Se hvordan du laver grillet kylling med hjemmelavet grillsauce, der er kyllingebryst, der steges lรฆkre og smagfulde pรฅ en gasgrill.
Opskriften pรฅ grillet kylling med hjemmelavet grillsauce er beregnet til fire personer.
Ingredienser
4 stykker kyllingebryst
Hjemmelavet grillmarinade
1 deciliter olivenolie
2 teskefulde brun farin
2 spiseskefulde tomatketchup
1 teskefuld paprika
1 teskefuld Colman's sennepspulver
En halv teskefuld chilipulver
1 teskefuld lรธgpulver
1 teskefuld salt
Fremgangsmรฅde
- Bland alle ingredienserne til grillsaucen sammen i en skรฅl, og rรธr den blank.
- Skรฆr fedt og andre urenheden fra kyllingebrysterne, og del dem i halve pรฅ langs. Sรฅ er det nemmere at stege kyllingebryst ensartet mรธre pรฅ grillen. Det er godt tip ๐
- Lรฆg sรฅ kyllingestykkerne op i din grillmarinade, og vend det godt rundt. Lad de halve stykker kyllingebryst trรฆkke en halv time i marinaden.
- Tรฆnd gasgrillen (jeg bruger en Weber Q3200, men du kan selvfรธlgelig ogsรฅ grille kรธdet pรฅ en kuglegrill eller en pande) op og varm den godt igennem ved max varme. Du skal stege ved direkte varme, sรฅ begge brรฆndere skal vรฆre tรฆndt!
- Skru sรฅ ned pรฅ halv varme, og smรธr risten med lidt olivenolie pรฅ et stykke kรธkkenrulle.
- Lรฆg kyllingestykkerne pรฅ, og og luk lรฅget. Lad dem grille i to minutter, vend dem og luk lรฅget igen.
- Vend dem en gang til, og giv dem nu et minuts tid pรฅ hver side, sรฅ den samlede grilltid er cirka seks minutter - tre minutter pรฅ hver side. Husk altid at fjerkrรฆ skal vรฆre gennemstegt, og det bรธr kyllingestykkerne ogsรฅ vรฆre nu.
- Tag kรธdet af, og lad det hvile et par minutter inden servering.
Nu kan du servere dem sammen lidt lรฆkkert tilbehรธr, eksempelvis min lรฆkre perlespeltsalat.
Se ogsรฅ mine opskrifter pรฅ:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat pรฅ Madens Verdens kogebรธger
- Adgang til den populรฆre favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemรฆrk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments