Grillet Ibérico Presa er et lækkert stykke meget mørt kød til grillen, og her er kødet lavet med en nem hvidløgs- og rosmarinmarinade.
Du skal prøve denne opskrift på grillet Ibérico Presa, der er noget af det mest møre svinekød.
Hvis ikke du kender denne udskæring, så kan du her i dette link læse meget mere om hvad Ibérico Presa er for noget.
Det er grundlæggende kød fra spanske sortfodsgrise, og det har en super skøn fedtmarmorering, og derfor er det perfekt at grille.
Her lavet med en virkelig lækker hvidløgsmarinade med rosmarin.
Opskrift på grillet Ibérico Presa
Ingredienser
- 600 gram Ibérico Presa
- 1 deciliter olivenolie
- 4 fed hvidløg pressede
- 3 spiseskefulde rosmarin hakkede rosmarinnåle
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Kødet duppes tørt.
- Lav marinade ved at komme olie i en lille skål, og vend den godt med pressede fed hvidløg og hakket rosmarin. Kom også lidt salt ved.
- Kom dine tynde skiver af Ibérico Presa i en frysepose og hæld hvidløgs- og rosmarinmarinaden ved. Masser marinaden godt ind i kødet og luk posen.
- Læg kødet på køl i en time - gerne længere.
- Grillet Ibérico Presa laver du ved en høj og direkte varme, hvor grillristen gnides med lidt olie.
- Tilberedningstiden er kort, så afhængig af tykkelsen på kødet og varmen i din grill, ja så skal de marmorerede skiver blot have 1-2 minutter på hver side.
- Krydres efterfølgende med salt og friskkværnet peber.
Næringsindhold
Note
Grillet Ibérico Presa serveres straks - evt. sammen med noget af dette lækre tilbehør til grillmad.
Du kan også lave den kendte spanske peberfrugt- og tomatsovs med mandler i til retten, nemlig den catalanske romescosauce.
Se også disse grillopskrifter:
Comments
No Comments