• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Grillmad › Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin

Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin

Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  2. december 2021 - Udgivet:  16. april 2021

Indhold

  1. Grillet Ibérico Presa er et lækkert stykke meget mørt kød til grillen, og her er kødet lavet med en nem hvidløgs- og rosmarinmarinade.
  2. Opskrift på grillet Ibérico Presa
  3. Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin
  4. Note
  5. Flanksteak
  6. Svinemørbrad på grill
  7. T-bone på grill - guide til den perfekte T-bone

Grillet Ibérico Presa er et lækkert stykke meget mørt kød til grillen, og her er kødet lavet med en nem hvidløgs- og rosmarinmarinade.

Du skal prøve denne opskrift på grillet Ibérico Presa, der er noget af det mest møre svinekød.

Hvis ikke du kender denne udskæring, så kan du her i dette link læse meget mere om hvad Ibérico Presa er for noget.

Det er grundlæggende kød fra spanske sortfodsgrise, og det har en super skøn fedtmarmorering, og derfor er det perfekt at grille.

Her lavet med en virkelig lækker hvidløgsmarinade med rosmarin.

Opskrift på grillet Ibérico Presa

Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin

5 fra 5 stemmer
Grillet Ibérico Presa er et lækkert stykke meget mørt kød til grillen, og her er kødet lavet med en nem hvidløgs- og rosmarinmarinade.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Tid til marinering 1 time t
Antal: 4 personer
Ret: Grill
Køkken: Spansk
Kalorier: 175
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 600 g Ibérico Presa
  • 1 dl olivenolie
  • 4 fed hvidløg - pressede
  • 3 spsk rosmarin - hakkede rosmarinnåle
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Kødet duppes tørt.
  2. Lav marinade ved at komme olie i en lille skål, og vend den godt med pressede fed hvidløg og hakket rosmarin. Kom også lidt salt ved.
  3. Kom dine tynde skiver af Ibérico Presa i en frysepose og hæld hvidløgs- og rosmarinmarinaden ved. Masser marinaden godt ind i kødet og luk posen.
  4. Læg kødet på køl i en time - gerne længere.
  5. Grillet Ibérico Presa laver du ved en høj og direkte varme, hvor grillristen gnides med lidt olie.
  6. Tilberedningstiden er kort, så afhængig af tykkelsen på kødet og varmen i din grill, ja så skal de marmorerede skiver blot have 1-2 minutter på hver side.
  7. Krydres efterfølgende med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier: 175kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Grillet Ibérico Presa serveres straks - evt. sammen med noget af dette lækre tilbehør til grillmad.

Du kan også lave den kendte spanske peberfrugt- og tomatsovs med mandler i til retten, nemlig den catalanske romescosauce.

Se også disse grillopskrifter:

Flanksteak

4.8 fra 28 stemmer
Flanksteak er et ofte overset stykke oksekød, men det er en skam. Flanksteaken er faktisk både smagsfuld, men også nemt og relativt billigt.
Gå til opskrift
Billede resultat for flanksteak i grill

Svinemørbrad på grill

4.8 fra 57 stemmer
Opskrift på grillet svinemørbrad med stegetid og kernetemperatur. Svinemørbrad i grill er lækker aftensmad, og den kan grilles på gasgrill eller kulgrill.
Gå til opskrift
billede med svinemørbrad

T-bone på grill - guide til den perfekte T-bone

5 fra 3 stemmer
Alene tanken om en velstegt T-bone får nok mundvandet til at løbe hos de fleste. Og bøffen er da også noget af det ypperste kød man kan smide på sin grill.
Gå til opskrift
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required