Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Grillmad › Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin

Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin

Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMS

Grillet Ibérico Presa er et lækkert stykke meget mørt kød til grillen, og her er kødet lavet med en nem hvidløgs- og rosmarinmarinade.

Du skal prøve denne opskrift på grillet Ibérico Presa, der er noget af det mest møre svinekød.

Hvis ikke du kender denne udskæring, så kan du her i dette link læse meget mere om hvad Ibérico Presa er for noget.

Det er grundlæggende kød fra spanske sortfodsgrise, og det har en super skøn fedtmarmorering, og derfor er det perfekt at grille.

Her lavet med en virkelig lækker hvidløgsmarinade med rosmarin.

Opskrift på grillet Ibérico Presa

Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 5 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Tid til marinering: 1 time t
Grillet Ibérico Presa er et lækkert stykke meget mørt kød til grillen, og her er kødet lavet med en nem hvidløgs- og rosmarinmarinade.
Antal: 4 personer
Ret: Grill
Køkken: Spansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g Ibérico Presa
  • 1 dl olivenolie
  • 4 fed hvidløg (pressede)
  • 3 spsk rosmarin (hakkede rosmarinnåle)
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Kødet duppes tørt.
  2. Lav marinade ved at komme olie i en lille skål, og vend den godt med pressede fed hvidløg og hakket rosmarin. Kom også lidt salt ved.
  3. Kom dine tynde skiver af Ibérico Presa i en frysepose og hæld hvidløgs- og rosmarinmarinaden ved. Masser marinaden godt ind i kødet og luk posen.
  4. Læg kødet på køl i en time - gerne længere.
  5. Grillet Ibérico Presa laver du ved en høj og direkte varme, hvor grillristen gnides med lidt olie.
  6. Tilberedningstiden er kort, så afhængig af tykkelsen på kødet og varmen i din grill, ja så skal de marmorerede skiver blot have 1-2 minutter på hver side.
  7. Krydres efterfølgende med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier175kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Note

Grillet Ibérico Presa serveres straks - evt. sammen med noget af dette lækre tilbehør til grillmad.

Du kan også lave den kendte spanske peberfrugt- og tomatsovs med mandler i til retten, nemlig den catalanske romescosauce.

Se også disse grillopskrifter:

Flanksteak
Flanksteak er et ofte overset stykke oksekød, men det er en skam. Flanksteaken er faktisk både smagsfuld, men også nemt og relativt billigt.
Se opskriften her
Billede resultat for flanksteak i grill
Svinemørbrad på grill
Opskrift på grillet svinemørbrad med stegetid og kernetemperatur. Svinemørbrad i grill er lækker aftensmad, og den kan grilles på gasgrill eller kulgrill.
Se opskriften her
billede med svinemørbrad
T-bone på grill - guide til den perfekte T-bone
Alene tanken om en velstegt T-bone får nok mundvandet til at løbe hos de fleste. Og bøffen er da også noget af det ypperste kød man kan smide på sin grill.
Se opskriften her
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede med grillede blomkålssteaks.
    Grillede blomkålssteaks - super nemme og sunde
  • Billede af nakkesteg på spyd.
    Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)
  • Billede af grillede grøntsager.
    Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill
  • Billede med marmoreret grillfilet.
    Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Du er endnu ikke medlem af Madens Verden...?

madens verden logo opskrifter på god mad

For blot 295 kroner for et helt år får du helt og aldeles adgang til alt indhold og alle funktioner på Madens Verden. Du slipper samtidig for annoncer, kan printe, gemme dine favoritter og se næringsindholdet i opskrifterne.

Samtidig bakker du som medlem op om Madens Verden og vores store madunivers, der giver dig masser af både nye og spændende retter, men også alle de kendte og populære klassikere.

Betalingen dækker et helt år frem, og vi har ingen bindingsperiode. Selve tilmeldingen tager få sekunder, da du blot skal indtaste din mailadresse og betale. Derefter kan du logge ind og få en endnu bedre oplevelse af Madens Verden.

På forhånd tak for din opbakning.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required