Lav de lækreste grillede kyllingespyd med grøntsager og en skøn BBQ-marinade.
Opskriften er beregnet til fire personer, og spydene er nemme at lave. Du kan med fordel lade dem marinere i nogle timer, men det er ikke nødvendigt.
Indhold
- Grillede kyllingespyd med grøntsager og BBQ-marinade
- Ingredienser 1x2x3xVælg
- Fremgangsmåde
- Næringsindhold
- Servering
- Grillspyd med flankesteg og tomater - spyd til grillen
- Grillspyd med mørbrad og brunchpølser
- Nemme kyllingespyd med honning og soja i ovn
- Grillede majs
- Flæskesteg i gasgrill
- Svinemørbrad på grill
- FAQ
- Kommentarer

Grillede kyllingespyd med grøntsager og BBQ-marinade
Ingredienser
- 500 g kyllingebryst - filet (3-4 stk.)
- 1 lille squash
- 2 rødløg
- 1 rød peberfrugt
- 0,5 dl olivenolie
- 2 spsk æblecidereddike
- 2 tsk hvidløgspulver
- 2 spsk tomatpasta
- 2 tsk paprika
- 2 tsk merian - (eller oregano)
- 3 tsk brun farin
Fremgangsmåde
- Kyllingebryst fileter skæres ud i store tern og saltet let.
- Kom alle ingredienser til BBQ-marinade og rør marinaden godt sammen. Smages evt. til med lidt friskkværnet peber.
- Kom kyllingetern ned i marinaden og vend rundt. Lad gerne kyllingekødet marinere i køleskabet nogle timer.
- Squash, rødløg og peberfrugt skæres ud i passende stykker, så de kan komme på grillspyd.
- Træk skiftevis grøntsager og kylling på spyd og læg til side. Du kan lave 8-10 spyd med disse ingredienser, afhængig af hvor meget du kommer på hver af de lækre kyllingespyd.
- Tænd grillen og du skal tilberede grillede kyllingespyd ved en direkte varme, der dog ikke er for høj.
- Grill spydene med kylling og grøntsager i cirka 4-5 minutter på hver side (to sider), så de samlet får 8-10 minutter. Tilberedningstiden afhænger selvfølgelig af hvor store stykker kød du har på spydene - og hvor meget varme du har i grillen.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Servering
De grillede kyllingespyd med grøntsager serveres straks. Det er lækker sommermad, som alle kan lide.
Flere inspirerende opskrifter:
Grillspyd med flankesteg og tomater - spyd til grillen
Grillspyd med mørbrad og brunchpølser
Nemme kyllingespyd med honning og soja i ovn
Grillede majs
Flæskesteg i gasgrill
Svinemørbrad på grill
FAQ
Ja, du kan sagtens anvende kyllingeinderfilet i stedet for kyllingebryst. Fremgangsmåden er ellers den samme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften - kom gerne med din mening om grillspydene her.