Her får du en god opskrift på grillede kyllingespyd med grøntsager. Kyllingekødet marineres i en nem BBQ-marinade, og opskriften er meget børnevenlig.
Opskriften på grillede kyllingespyd er beregnet til fire personer.
Ingredienser til grillede kyllingespyd
500 gram kyllingebryst filet (3-4 stk.)
1 lille squash
2 rødløg
1 rød peberfrugt
BBQ-marinade
0,5 deciliter olivenolie
2 spiseskefulde æblecidereddike
2 teskefulde hvidløgspulver
1 lille dåse tomatpasta
2 teskefulde paprika
2 teskefulde merian (eller oregano)
3 teskefulde brun farin
Fremgangsmåde
- Kyllingebryst fileter skæres ud i store tern og saltet let.
- Kom alle ingredienser til BBQ-marinade og rør marinaden godt sammen. Smages evt. til med lidt friskkværnet peber.
- Kom kyllingetern ned i marinaden og vend rundt. Lad gerne kyllingekødet marinere i køleskabet nogle timer.
- Squash, rødløg og peberfrugt skæres ud i passende stykker, så de kan komme på grillspyd.
- Træk skiftevis grøntsager og kylling på spyd og læg til side. Du kan lave 8-10 spyd med disse ingredienser, afhængig af hvor meget du kommer på hver af de lækre kyllingespyd.
- Tænd grillen og du skal tilberede grillede kyllingespyd ved en direkte varme, der dog ikke er for høj.
- Grill spydene med kylling og grøntsager i cirka 4-5 minutter på hver side (to sider), så de samlet får 8-10 minutter. Tilberedningstiden afhænger selvfølgelig af hvor store stykker kød du har på spydene - og hvor meget varme du har i grillen.
De grillede kyllingespyd med grøntsager serveres straks.
Se også mine opskrifter på:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden