Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Grillmad › Grillede kyllingespyd med grøntsager og BBQ-marinade

Grillede kyllingespyd med grøntsager og BBQ-marinade

Billede af grillede kyllingespyd.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
122
SHARES
FacebookMessenger122PinterestEmailSMS

Lav de lækreste grillede kyllingespyd med grøntsager og en skøn BBQ-marinade.

Opskriften er beregnet til fire personer, og spydene er nemme at lave. Du kan med fordel lade dem marinere i nogle timer, men det er ikke nødvendigt.

Indhold
  • Grillede kyllingespyd med grøntsager og BBQ-marinade
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Servering
  • FAQ
  • Kommentarer

Grillede kyllingespyd med grøntsager og BBQ-marinade

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Her får du en god opskrift på grillede kyllingespyd med grøntsager. Kyllingekødet marineres i en nem BBQ-marinade, og opskriften er meget børnevenlig.
Antal: 4 personer
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g kyllingebryst filet (3-4 stk.)
  • 1 lille squash
  • 2 rødløg
  • 1 rød peberfrugt
BBQ-marinade
  • 0,5 dl olivenolie
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 2 tsk hvidløgspulver
  • 2 spsk tomatpasta
  • 2 tsk paprika
  • 2 tsk merian (eller oregano)
  • 3 tsk brun farin

Fremgangsmåde

  1. Kyllingebryst fileter skæres ud i store tern og saltet let.
  2. Kom alle ingredienser til BBQ-marinade og rør marinaden godt sammen. Smages evt. til med lidt friskkværnet peber.
  3. Kom kyllingetern ned i marinaden og vend rundt. Lad gerne kyllingekødet marinere i køleskabet nogle timer.
  4. Squash, rødløg og peberfrugt skæres ud i passende stykker, så de kan komme på grillspyd.
  5. Træk skiftevis grøntsager og kylling på spyd og læg til side. Du kan lave 8-10 spyd med disse ingredienser, afhængig af hvor meget du kommer på hver af de lækre kyllingespyd.
  6. Tænd grillen og du skal tilberede grillede kyllingespyd ved en direkte varme, der dog ikke er for høj.
  7. Grill spydene med kylling og grøntsager i cirka 4-5 minutter på hver side (to sider), så de samlet får 8-10 minutter. Tilberedningstiden afhænger selvfølgelig af hvor store stykker kød du har på spydene - og hvor meget varme du har i grillen.

Næringsindhold

Kalorier313kcalKulhydrater14gProtein28gFedt16gMættet fedt3gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt10gTransfedt0.01gKolesterol80mgNatrium216mgKalium793mgKostfibre2gSukker8gVitamin A1232IUVitamin C54mgCalcium32mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

De grillede kyllingespyd med grøntsager serveres straks. Det er lækker sommermad, som alle kan lide.

Flere inspirerende opskrifter:

Grillspyd med flankesteg og tomater - spyd til grillen
Prøv lige disse nemme grillspyd med flankesteg og tomater. Flankesteg skæres i strimler og marineres, inden de færdige grillspyd grilles ved direkte varme.
Se opskriften her
grillspyd med flankesteg og tomater
Grillspyd med mørbrad og brunchpølser
Se hvordan du laver de dejligste grillspyd med mørbrad og brunchpølser. Mørbrad marineres i to forskellige marinader, og opskriften er her.
Se opskriften her
Lækre grillspyd med mørbrad, og gode brunchpølser, der grilles fire minutter på hver side ved lav varme. Foto: Madensverden.dk.
Nemme kyllingespyd med honning og soja i ovn
Få min opskrift på nemme kyllingespyd med honning og soja i ovn. Kyllingestykkerne på spydene er både lækre, møre og meget børnevenlige.
Se opskriften her
billede med kyllingespyd i ovn
Grillede majs
Se her hvordan du laver grillede majs med og uden blade. Med denne opskrift får du lækre, sprøde og saftige majs, som smager helt perfekt.
Se opskriften her
Billed resultat for majs i grill
Flæskesteg i gasgrill
Grillet flæskesteg: Her får du min opskrift på flæskesteg i gasgrill med den korrekte kernetemperatur og stegetid. En let og forståelig guide.
Se opskriften her
grillet flæskesteg i gasgrill med sprød svær
Svinemørbrad på grill
Opskrift på grillet svinemørbrad med stegetid og kernetemperatur. Svinemørbrad i grill er lækker aftensmad, og den kan grilles på gasgrill eller kulgrill.
Se opskriften her
billede med svinemørbrad

FAQ

Kan jeg man bruge inderfilet til kyllingespyd?

Ja, du kan sagtens anvende kyllingeinderfilet i stedet for kyllingebryst. Fremgangsmåden er ellers den samme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    juni 15, 2025 at 4:45 pm

    Tak fordi du bruger opskriften - kom gerne med din mening om grillspydene her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede med grillede blomkålssteaks.
    Grillede blomkålssteaks - super nemme og sunde
  • Billede af nakkesteg på spyd.
    Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)
  • Billede af grillede grøntsager.
    Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill
  • Billede med marmoreret grillfilet.
    Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required