Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Grillmad › Grillede koteletter med ben og flødestuvet savoykål

Grillede koteletter med ben og flødestuvet savoykål

grillede koteletter med ben og flødestuvet savoykål
Vær venlig at stemme :-)
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook6PinterestSMSEmailMessenger
6
DELINGER

Grillede koteletter med ben bliver lækre og møre. Og når de serveres med flødestuvet savoykål, har du det dejligste måltid.

Grillede koteletter med ben og flødestuvet savoykål er en af mine favoritmåltider, fordi det simpelthen bare smager godt.

De tykke skaftkoteletter er fremragende at grille, fordi de på grund af fedtmarmoreringen bliver super møre.

Og savoykål er både flot, lækker og sund - og utrolig nem at stuve i en madlavningsfløde.

Jeg har her krydret skaftkoteletterne med Italian Spice Mix, som jeg synes passer super godt til koteletterne.

Du kan også nøjes med at salte dem, og så krydre med friskkværnet peber når de er færdige. Eller bruge et andet krydderi.

Koteletterne skal heller ikke grilles tørre, så det er med at ramme det rigtige tidspunkt. Og det plejer at passe med cirka fem minutter på hver side ved en god og direkte varme. Du kan prøve at skære en over for at se om den har fået nok.

Opskrift med grillede koteletter med ben og savoykål

Grillede koteletter med ben og flødestuvet savoykål

Holger Rørby Madsen
Vær venlig at stemme 🙂
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Marinering: 1 time t
Samlet tid: 1 time t 30 minutter min
Grillede koteletter med ben bliver lækre og møre. Og når de serveres med flødestuvet savoykål, har du det dejligste måltid.
Antal: 4 personer
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 store koteletter med ben (250 gram stk)
  • salt
  • olivenolie
  • Italian Spice Mix (el. dit eget yndlingskrydderi)
Stuvet savoykål
  • 1 savoykål
  • 4 dl madlavningsfløde
  • revet muskatnød
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Start med at salte koteletterne grundigt på begge sider, og dryp dem derefter med lidt olivenolie. Igen på begge sider. Så krydres de med Italian Spice Mix - stadig på begge sider.
  2. Læg skaftkoteletterne i et fad, og stil dem væk i en lille time, hvor de trækker salt og smag.
  3. Gør imens savoykålen klar. Del den i kvarte, og fjern stokken. Derefter snittes kålen i mindre stykker.
  4. Tænd grillen op, og skaftkoteletterne skal grilles ved direkte og høj varme varme.
  5. Den præcise grilltid afhænger af tykkelsen på koteletterne, men du skal beregne cirka fem minutter på hver side.
  6. Læg koteletterne på den varme grillrist, og giv dem et par minutter inden de vendes. Giv dem igen et par minutter inden de vendes, og fortsæt indtil koteletterne er møre.
  7. De færdiggrillede skaftkoteletter skal hvile i fem minutter inden servering.
  8. Inden da laver du den stuvede savoykål ved hurtigt at svitse savoykålen i lidt olivenolie i en gryde. Kom så madlavningsfløde ved, og lad det småkoge i cirka 10 minutter, så det cremer lidt ind.
  9. Hav lidt tålmodighed med kålen og fløden, da det måske i starten ser ud til at være for lidt væde. Når kålen er faldet sammen, kan du eventuelt tilsætte lidt mere madlavningsfløde, hvis du synes. Smag til med revet muskatnød, salt og peber.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Server eventuelt retten med grillede majskolber, som passer godt til både kål og koteletter:

Grillede majs
Se her hvordan du laver grillede majs med og uden blade. Med denne opskrift får du lækre, sprøde og saftige majs, som smager helt perfekt.
Se opskriften her
Billed resultat for majs i grill
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede med grillede blomkålssteaks.
    Grillede blomkålssteaks (super nemme og sunde)
  • Billede af nakkesteg på spyd.
    Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)
  • Billede af grillede grøntsager.
    Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill
  • Billede med marmoreret grillfilet.
    Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required