Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Aftensmad › Grillede kammuslinger med blomkålspure

Grillede kammuslinger med blomkålspure

grillede kammuslinger
Del gerne:
132
SHARES
FacebookMessenger132PinterestEmailSMS

Her får du en nem opskrift på grillede kammuslinger fra Newyorker By Heart. Kammuslingerne steges kort tid, og serveres sammen med en skøn blomkålspure.

Opskriften på grillede kammuslinger med blomkålspure er beregnet som en forret til to personer.

Men du kan jo sagtens gange mængden af ingredienser op, så den passer til fire eller flere personer.

I hvert fald er det en skøn forret, som er ret nem at lave.

Ingredienser

½ blomkålshoved, plukket i små buketter
2 fed hvidløg, pillet og knust let
Lidt smør til sautering
En sjat piskefløde
½-1 dl grøntsagsbouillong (jeg brugte vand + koncentreret fond)
Salt og friskkværnet peber
6 store kammuslinger
Lidt olie
Lidt rucola
Lidt frisk, høvlet parmesan

Fremgangsmåde

  1. Smelt smørret og kom blomkål og hvidløg i, lad det stege i et par minutter.
  2. Hæld fløde og lidt bouillon ved (brug ikke det hele, du kan altid spæde det lidt op) og lad det småkoge til blomkålen er mør. Rør i det af og til, så det ikke brænder på.
  3. Når blomkålen er mør, tages gryden af varmen og det puréres til en glat masse. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  4. Hertil kan det forberedes. Når det skal serveres, lunes puréen igen.
  5. Dup kammuslingerne tørre og gnid dem med lidt olivenolie.
  6. Varm en grillpande op, til den bliver godt varm og læg kammuslingerne på, krydr med salt og friskkværnet peber.
  7. Steg dem i 1-1½ minut på hver side - giv dem endelig ikke for meget - så bliver de meget triste. Grillede kammuslinger skal ikke steges for længe!
  8. Fordel lidt blomkålspure på 2 tallerkner og drys med lidt rucola.
  9. Læg 3 kammuslinger på hver portion og pynt med lidt høvlet parmesan.

De grillede kammuslinger serveres straks som en nem forret sammen med blomkålspure.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Hov! Er du endnu ikke medlem af Madens Verden...?

madens verden logo opskrifter på god mad

Som medlem får du flere fordele på Madens Verden:

✔ Reklamefri

✔ Flot print af opskrifter

✔ Gem dine favoritter

✔ Se næringsindhold

✔ Ingen bindingsperiode

✔ Nemt at tilmelde sig

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.