Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Grillet asparges med parmaskinke

Grillet asparges med parmaskinke

billede med grillet asparges med parmaskinke
4.6 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
35
SHARES
FacebookMessenger35PinterestEmailSMS

Sådan laver du grillet asparges, der er omviklet med en god skive parmaskinke. Grilles ved direkte varme i få minutter til skinken er sprød.

Grillet asparges hører især sommertiden til, hvor de er allerbedst når de høstes helt friske.

Der produceres masser af lækre asparges i Danmark i sæsonen fra maj til Sankt Hans, men man kan også købe fine asparges fra udlandet.

Her skal man dog være opmærksom, da kvaliteten er meget svingende.

Man kan du ikke skaffe de sprøde, danske asparges, kan du naturligvis sagtens bruge de udenlandske,

Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer, og i min video kan du se, hvordan du griller de grønne asparges.

Opskrift på grillet asparges

Grillet asparges med parmaskinke

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.6 fra 5 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Sådan laver du grillet asparges, der er omviklet med en god skive parmaskinke. Grilles ved direkte varme i få minutter til skinken er sprød.
Antal: 4 personer
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 16-20 grønne asparges gerne de danske og sommerfriske
  • 4 skiver parmaskinke
  • olie
  • flagesalt

Fremgangsmåde

  1. Vask de grønne asparges og knæk bunden af. Aspargesene knækker selv der hvor de skal - så det er meget nemt.
  2. Læg et stykke parmaskinke på et skærebræt, og derpå 4-5 grønne asparges oven på.
  3. Rul skinken forsigtigt sammen om de grønne asparges. Pensl også med lidt olivenolie.
  4. Smør grillristen med lidt madolie, og nu skal de grillede asparges have 1-2 minutter på hver side ved middel varme, indtil du har grillet asparges med sprød parmaskinke. Drys lidt flagesalt over.

Næringsindhold

Kalorier46kcalKulhydrater3gProtein2gFedt3gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt1gTransfedt0.01gKolesterol5mgNatrium1.798mgKalium145mgKostfibre1gSukker1gVitamin A487IUVitamin C4mgCalcium17mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Servér straks de grillede asparges til eksempelvis en grillet bøf eller andet grillkød.

Da grilltiden er meget kort, er det praktisk at stege dem mens bøfferne hviler inden servering. Det kan du nemlig sagtens nå.

Hvis ikke du lige har parmaskinke i køleskabet, kan du også sno en skive bacon rundt om de grønne asparges. Det smager også aldeles fremragende.

Flere lækre opskrifter med asparges:

Opskrifter med asparges - både de grønne og de hvide

Aspargessalat med bagte radiser og lækker dressing

Tarteletter med høns i asparges - grundopskrift

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required