• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Glaseret hamburgerryg i airfryer

Glaseret hamburgerryg i airfryer

glaseret hamburgerryg i airfryer
4.8 fra 19 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
509
SHARES
FacebookMessenger509PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  7. juni 2024 - Udgivet:  4. maj 2023

Indhold

  1. Sådan laver du glaseret hamburgerryg i airfryer. En nem opskrift med den helt rette glasering, og stegetiden er ca. 1 time i din airfryer.
  2. Opskrift på hamburgerryg i Airfryer
  3. Glaseret hamburgerryg i airfryer
  4. Tips

Sådan laver du glaseret hamburgerryg i airfryer. En nem opskrift med den helt rette glasering, og stegetiden er ca. 1 time i din airfryer.

Glaseret hamburgerryg i airfryer er en skøn opskrift på god aftensmad, der er meget nem at lave.

Her pakkes kødet ind i sølvpapir, og så skal sådan et stykke kød på et kilo bare have ca. 1 time i airfryeren.

Det vigtigste er, at sølvpapiret skal vende med den matte side ud, og husk også lige at smøre det med lidt smør.

Se også mine opskrifter på:

  • Skinke i airfryer med tid og temperatur
  • Glaseret hamburgerryg (bedste metode)
  • Hamburgerryg kogetid - guide til kogning
  • Hamburgerryg sous vide - inkl. tid og temperatur

Opskrift på hamburgerryg i Airfryer

glaseret hamburgerryg i airfryer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Glaseret hamburgerryg i airfryer

4.79 fra 19 stemmer
Sådan laver du glaseret hamburgerryg i airfryer. En nem opskrift med den helt rette glasering, og stegetiden er ca. 1 time i din airfryer.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t 10 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 341
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 kg hamburgerryg
  • 1 spsk smør
Glasering
  • 1 spsk sennep
  • 1 spsk brun farin
  • 1 spsk rasp

Fremgangsmåde
 

  1. Til glaseret hamburgerryg i Airfryer starter starter du med, at brede et stykke sølvpapir ud, der er stort nok til at pakke kødet grundigt ind.
  2. Det skal lægges med den blanke side op, og derefter smørres det med smør.
  3. Læg kødet på, og pak det godt ind. Nu vender den matte side på sølvpapiret ud af og det er vigtigt.
  4. Læg den indpakkede hamburgerryg på risten i din Airfryer, og her har jeg lavet den i min Philips XXL Airfryer. I andre modeller kan tilberedningstiden variere lidt.
  5. Luk skuffen i, og giv den nu 45 minutter ved 180 grader.
  6. Imens røres sennep sammen med brun farin til en glasering.
  7. Efter de 45 minutter åbnes sølvpapiret, så hamburgerryggen er fri, men stadig ligger på sølvpapiret. Fordel nu glaseringen på kødet og drys med lidt rasp.
  8. Giv den derefter yderligere ca. 10-15 minutter, men hold øje med den ikke bliver før mørk til sidst.

Næringsindhold

Kalorier: 341kcalKulhydrater: 5gProtein: 57gFedt: 9gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 0.1gKolesterol: 165mgNatrium: 182mgKalium: 978mgKostfibre: 0.3gSukker: 3gVitamin A: 3IUVitamin C: 0.01mgCalcium: 19mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Nu har du en færdigstegt glaseret hamburgerryg i Airfryer.

Læg den på et skærebræt, og lad den hvile 10 minutter inden udskæring.

Serveres med stuvet spinat eller stuvet spidskål og kogte kartofler. Eller hvad du nu synes.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. jesper jørgensen

    april 30, 2024 at 7:12 pm

    Dette er den bedste måde jeg har lavet hamburgerryg på. Aldrig før har jeg lavet en så saftig hamburgerryg i en ovn (airfryer).
    Det bliver *****stjerner her fra. 👍🙂

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required