Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Tilbehør › Glaserede perleløg på pande (nem opskrift)

Glaserede perleløg på pande (nem opskrift)

billederesultat for glaserede perleløg
4.8 fra 34 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
845
SHARES
FacebookMessenger845PinterestEmailSMS
Opdateret: 29. oktober 2020 - Udgivet: 29. oktober 2020

Sådan laver du de bedste glaserede perleløg. Perleløgene glaseres på en varm pande i lidt sukker, smør og fond eller bouillon.

Glaserede perleløg er utrolig lækre, og så er de tilmed nemme at lave.

Perleløgene er klassisk tilbehør til oksestege, men kan også nydes til andet kød.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også disse opskrifter:

Syltede rødløg

Løgsuppe

Bagte løg

Opskrift på glaserede perleløg

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Glaserede perleløg - nem opskrift

4.77 fra 34 stemmer
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 163
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 400 g perleløg - enten på glas eller frosne
  • 4 spsk sukker
  • 3 spsk smør
  • 1 dl fond - eller bouillon, måske lidt mere
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Skyl perleløg og lad dem dryppe af i et dørslag. Gælder selvfølgelig ikke hvis du anvender frosne perleløg, som kun når du bruger perleløg på glas.
  2. Smelt sukker på en varm pande, og når sukkeret er helt smeltet kommes smør ved.
  3. Lad det lige bruse lidt af, og kom så perleløgene ved.
  4. Ryst panden lidt rundt, og tilsæt derefter lidt fond eller bouillon.
  5. Lad sukkermasse og væden creme sig rundt om perleløgene, og det tager cirka 10 minutter før de er færdige. Tilsæt om nødvendigt lidt mere fond eller bouillon.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 163kcalKulhydrater: 21gProtein: 1gFedt: 9gMættet fedt: 5gFlerumættet fedt: 0.3gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.3gKolesterol: 23mgNatrium: 165mgKalium: 162mgKostfibre: 2gSukker: 16gVitamin A: 264IUVitamin C: 7mgCalcium: 27mgJern: 0.3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Du kan eventuelt bruge skyen fra en gammeldags oksesteg, det smager rigtig fint.

Servér straks de glaserede perleløg til netop oksesteg, hvor de passer helt perfekt til.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. jacob Olsen skriver

    december 13, 2024 at 9:27 pm

    Svar
  2. Mona skriver

    marts 15, 2021 at 10:21 am

    Har I prøvet med fond eller bouillon da jeg aldrig har set det før

    Svar

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required