Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Glaserede perleløg

Glaserede perleløg på pande (nem opskrift)

billederesultat for glaserede perleløg
4.8 fra 34 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
868
SHARES
FacebookMessenger868PinterestEmailSMS
Indhold
  • Glaserede perleløg
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på glaserede perleløg
  • Tips
  • Kommentarer

Glaserede perleløg

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 34 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Sådan laver du de bedste glaserede perleløg. Perleløgene glaseres på en varm pande i lidt sukker, smør og fond eller bouillon.
Antal: 4
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g perleløg (enten på glas eller frosne)
  • 4 spsk sukker
  • 3 spsk smør
  • 1 dl fond ( eller bouillon, måske lidt mere)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Skyl 400 g perleløg og lad dem dryppe af i et dørslag. Gælder selvfølgelig ikke hvis du anvender frosne perleløg, men kun når du bruger perleløg på glas.
  2. Smelt 4 spsk sukker på en varm pande, og når sukkeret er helt smeltet kommes 3 spsk smør ved.
  3. Lad det lige bruse lidt af, og kom så perleløgene ved.
  4. Ryst panden lidt rundt, og tilsæt derefter 1 dl fond eller bouillon.
  5. Lad sukkermasse og væden creme sig rundt om perleløgene, og det tager cirka 10 minutter før de er færdige. Tilsæt om nødvendigt lidt mere fond eller bouillon.

Næringsindhold

Kalorier163kcalKulhydrater21gProtein1gFedt9gMættet fedt5gFlerumættet fedt0.3gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.3gKolesterol23mgNatrium165mgKalium162mgKostfibre2gSukker16gVitamin A264IUVitamin C7mgCalcium27mgJern0.3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på glaserede perleløg

Glaserede perleløg er utrolig lækre, og så er de tilmed nemme at lave.

Perleløgene er klassisk tilbehør til oksestege, men kan også nydes til andet kød.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også disse opskrifter:

  • Syltede rødløg
  • Løgsuppe
  • Bagte løg

Tips

Du kan eventuelt bruge skyen fra en gammeldags oksesteg, det smager rigtig fint.

Servér straks de glaserede perleløg til netop oksesteg, hvor de passer helt perfekt til.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. jacob Olsen skriver

    december 13, 2024 at 9:27 pm

    Svar
  2. Mona skriver

    marts 15, 2021 at 10:21 am

    Har I prøvet med fond eller bouillon da jeg aldrig har set det før

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin
  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required