Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Dessert › Gin & Tonic sorbet - cremet is med gin og tonic

Gin & Tonic sorbet - cremet is med gin og tonic

Gin & Tonic sorbet is
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
41
SHARES
FacebookMessenger41PinterestEmailSMS
Opdateret: 1. november 2023 - Udgivet: 22. september 2022

Her får du min bedste opskrift på Gin & Tonic sorbet, der er super lækker is med både gin og Pellegrino tonic. Kan laves med eller uden ismaskine.

Gin & Tonic sorbet er super lækkert til dessert til gæster. Du behøver ikke bruge nogen bestemt gin til denne opskrift på gin-sorbet, så brug den du bedst kan lide - eller lige har stående.

Du kan også bruge en almindelig tonic og et par limefrugter. Her presses saften og fryses med.

Og på grund af alkoholen, er den ikke egnet til børn. Så det er altså en ægte voksen-is.

Opskrift på Gin & Tonic sorbet

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Gin & Tonic sorbet

5 fra 2 stemmer
Forb. tid 5 minutter min
Samlet tid 5 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Is
Køkken: Engelsk
Kalorier: 290
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 200 g sukker
  • 200 g vand
  • 35 g glukosesirup
  • 100 g gin
  • 33 cl Pellegrino tonic - m/ Lemon og mynte
  • 1,5 stk æggehvide - pasteuriseret
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Vand og sukker koges op til en sirup, og koges et minut. Køles af, og det kan du eventuelt gøre i et vandbad.
  2. Rør den afkølede sukkersirup sammen med glukosesirup, gin og tonic. Her har jeg anvendt en tonic fra Pellegrino, der indeholder både lemon og mynte. Den er perfekt til Gin & Tonic sorbet.
  3. Kør ismassen i en ismaskine i cirka 45 minutter, afhængig af hvor meget den fryser ind.
  4. Når sorbeten er ved at blive fast i konsistensen, tilsætter du et bæger pasteuristeret æggehvide. Æggehviden skal ikke piskes først. Frys isen færdig.
  5. Stil derefter din Gin & Tonic sorbet is med gin og tonic i fryseren, hvor den gerne må få mindst fire timer - og gerne et døgn inden den nydes.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 290kcalKulhydrater: 59gProtein: 0.3gFedt: 0.2gNatrium: 20mgKalium: 6mgSukker: 54gCalcium: 2mgJern: 0.04mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Gin & Tonic sorbet uden ismaskine

Du kan også sagtens lave is med gin og tonic uden at eje en ismaskine.

Her røres alle ingredienserne - undtagen æggehviderne sammen - og kommes i en tætsluttende beholder.

Stilles i fryseren, hvor du med mellemrum rører i isen, indtil den er frosset ind. Så undgår du, at isen krystalliserer.

Når sorbeten begynder at blive fast i konsistensen, skal du røre de pasteuriserede æggehvider i. Lad derefter isen fryse færdig. Gerne i et døgn.

Husk i øvrigt altid, at når du laver sorbet, skal ismassen smage af mere, end du tror, inden den fryses ned. Smagen i den færdige sorbet er nemlig noget mildere.

Se også mine opskrifter på

Sorbet med melon

Den bedste chokoladeis

Italiensk citronsorbet

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required