• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Fyldte tacoskåle i to forskellige versioner

Fyldte tacoskåle i to forskellige versioner

taco skåle
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  11. januar 2021 - Udgivet:  11. januar 2021

Fyldte tacoskåle er ekstra sjove at lave, når man selv laver skålene af tortillas. Her får opskrifter på to forskellige slags fyld.

Fyldte tacoskåle er en ret, som er rigtig god for folk, der gerne vil vide, hvad der er i maden. Her kan man nemlig selv bestemme, om man vil have kylling- eller oksekødsfyld.

Jeg er vild med at gøre lidt ekstra ud af det mexicanske bord som for eksempel tortillas. I min optik kan ens kreativitet få frit spil med ingredienser og anretning. 

Derfor kom jeg på de her sjove tacoskåle, som kan bruges til en tacoaften eller til tapas. De er meget nemme at lave. Dog kræver det, at du har en fast muffins-form.  

Som fyld har jeg brugt kyllingetern og godt krydret, hakket oksekød.  

Du kan enten bruge Cajunkrydderi som angivet i opskriften, eller en pose Tex-Mex-krydderi

Opskrift på fyldte tacoskåle

taco skåle
Maiken Krøjgaard.Maiken Krøjgaard

Fyldte tacoskåle i to forskellige versioner

5 fra 1 stemme
Fyldte tacoskåle er ekstra sjove at lave, når man selv laver skålene af tortillas. Her får opskrifter på to forskellige slags fyld.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 12 stk
Ret: Aftensmad
Køkken: Mexikansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 3 stk tortillas
  • olie
Oksekød
  • 250 g hakket oksekød
  • 1 stk løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk Cajunkrydderi
  • cheddar - revet
Kyllingfyld
  • 1 pakke kyllingetern
  • 1,5 spsk Cajunkrydderi

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Tag de tre pandekager og læg dem oven på hinanden.
  3. Skær kanterne af, så du nu har en stor firkant.
  4. Skær firkanten over, så du nu har 4 x 4 små firkanter.
  5. Tag firkanterne og kom dem i muffinsformene.
  6. Kom lidt revet ost i bunden.
Oksekød
  1. Skær løg i tern og svits dem i lidt fedtstof på en pande nogle minutter.
  2. Tilsæt hakket oksekød og brun det godt med krydderier og presset hvidløg.
  3. Kom fyldet i tacoskålene og top med ost.
  4. De fyldte skåle varmes i ovnen i 10 minutter.
Kyllingefyld
  1. Varm olie på panden
  2. Tilsæt kylling og krydderier og varm svits det godt.
  3. Kom kylling i tacoskålene toppet med ost.
  4. Varmes i 10 minutter ved 180grader.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Du kan også prøve kræfter med en af disse mexicanske retter:

Huevos rancheros - nem opskrift

5 fra 9 stemmer
Huevos rancheros er mexicansk morgenmad, når den er allerbedst. En god opskrift med bla. peberfrugt, baked beans og æg. Nem at lave.
Gå til opskrift
billederesultat for huevos rancheros
Om Maiken
Maiken Krøjgaard.
Maiken Krøjgaard

Maiken, også kaldt Tutti, står bag opskriften. Gift med manden i mit liv, har en teenagerdatter i huset (ohhh my). Bor i Ilskov ved Herning. Er et stort madøre der lever sundt med plads til udskejelser. Elsker mad og humor. Lever for at spise og grine. Håber at kunne inspirere dig.
Møz fra Tutti.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Forsiden lige nu

billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften
mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required