Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Fyldte tacoskåle i to forskellige versioner

Fyldte tacoskåle i to forskellige versioner

taco skåle
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMS

Fyldte tacoskåle er ekstra sjove at lave, når man selv laver skålene af tortillas. Her får opskrifter på to forskellige slags fyld.

Fyldte tacoskåle er en ret, som er rigtig god for folk, der gerne vil vide, hvad der er i maden. Her kan man nemlig selv bestemme, om man vil have kylling- eller oksekødsfyld.

Jeg er vild med at gøre lidt ekstra ud af det mexicanske bord som for eksempel tortillas. I min optik kan ens kreativitet få frit spil med ingredienser og anretning. 

Derfor kom jeg på de her sjove tacoskåle, som kan bruges til en tacoaften eller til tapas. De er meget nemme at lave. Dog kræver det, at du har en fast muffins-form.  

Som fyld har jeg brugt kyllingetern og godt krydret, hakket oksekød.  

Du kan enten bruge Cajunkrydderi som angivet i opskriften, eller en pose Tex-Mex-krydderi

Opskrift på fyldte tacoskåle

Fyldte tacoskåle i to forskellige versioner

Maiken Krøjgaard.Maiken Krøjgaard
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Fyldte tacoskåle er ekstra sjove at lave, når man selv laver skålene af tortillas. Her får opskrifter på to forskellige slags fyld.
Antal: 12 stk
Ret: Aftensmad
Køkken: Mexikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 3 stk tortillas
  • olie
Oksekød
  • 250 g hakket oksekød
  • 1 stk løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk Cajunkrydderi
  • cheddar revet
Kyllingfyld
  • 1 pakke kyllingetern
  • 1,5 spsk Cajunkrydderi

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Tag de tre pandekager og læg dem oven på hinanden.
  3. Skær kanterne af, så du nu har en stor firkant.
  4. Skær firkanten over, så du nu har 4 x 4 små firkanter.
  5. Tag firkanterne og kom dem i muffinsformene.
  6. Kom lidt revet ost i bunden.
Oksekød
  1. Skær løg i tern og svits dem i lidt fedtstof på en pande nogle minutter.
  2. Tilsæt hakket oksekød og brun det godt med krydderier og presset hvidløg.
  3. Kom fyldet i tacoskålene og top med ost.
  4. De fyldte skåle varmes i ovnen i 10 minutter.
Kyllingefyld
  1. Varm olie på panden
  2. Tilsæt kylling og krydderier og varm svits det godt.
  3. Kom kylling i tacoskålene toppet med ost.
  4. Varmes i 10 minutter ved 180grader.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Du kan også prøve kræfter med en af disse mexicanske retter:

Huevos rancheros - nem opskrift
Huevos rancheros er mexicansk morgenmad, når den er allerbedst. En god opskrift med bla. peberfrugt, baked beans og æg. Nem at lave.
Se opskriften her
billederesultat for huevos rancheros
Om Maiken
Maiken Krøjgaard.
Maiken Krøjgaard

Maiken, også kaldt Tutti, står bag opskriften. Gift med manden i mit liv, har en teenagerdatter i huset (ohhh my). Bor i Ilskov ved Herning. Er et stort madøre der lever sundt med plads til udskejelser. Elsker mad og humor. Lever for at spise og grine. Håber at kunne inspirere dig.
Møz fra Tutti.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required