• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Viden om mad › Frosne pizzaer bliver meget bedre med disse tips

Frosne pizzaer bliver meget bedre med disse tips

Pizza lavet af frosne pizzaer
Del gerne:
27
SHARES
FacebookMessenger27PinterestEmailSMS
Opdateret: 1. november 2024 - Udgivet: 30. juli 2023

Frosne pizzaer kan nemt piftes op, inden du skal spise dem. Det tager kun fem minutter at forvandle frysepizzaen til et lækkert måltid.

Frosne pizzaer kan være ærgerlige at sidde og bide i. For lidt ost, for meget tomat - eller omvendt. Måske drypper peperoniens olie også ned i dejen og laver den klæg.

Alligevel er vi mange, der af og til må ty til frosne pizzaer. Travlhed og sult kombineret er ikke en god kombination i forhold til at gå hjem og tilberede en hjemmelavet pizza.

Men fat mod. Der er heldigvis meget, du kan gøre for at få frysepizzaens smag op.

Og det behøver ikke tage mere end fem minutter. Enten kan du tilberede noget, mens pizzaen er i ovnen - eller du kan komme fyld på, lige inden den skal ind.

Her får du fem fif til at forvandle frosne pizzaer til et hæderligt måltid, som smager hjemmelavet.

Inspiration til flottere, frosne pizzaer

Under et minut: Køb peperoni, champignons skåret i skiver og en pose revet mozzarella sammen med frysepizzaen. Vær rundhåndet med osten og placer peperoni samt champignons ovenpå osten. Sæt i ovnen.

Cherrytomater, oliven og basilikum: Del cherrytomater i kvarte, skær sorte oliven i skiver og skyl friske basilikumblade, mens pizzaen bager. Når den kommer ud, drysser du det hele henover.

Rucola, parmaskinke og en mozzarella-kugle: Imens pizzaen bager i ovnen, skyller du et par håndfulde rucola. Skær dem eventuelt også midtover.

Så snart pizzaen er færdig, smuldrer du mozzarellaen henover, lægger parmaskinke i en rundkreds og topper til sidst med rucola.

Hvidløg og chili: Hvidløg og chili gør altid underværker. Svits hurtigt et par fed hvidløg i skiver sammen med nogle chiliflager i en god olivenolie. Dryp over pizzaen og drys derefter med parmesanflager.

Pesto: Hvis du har rød eller grøn pesto i køleskabet, kan du fordele den på pizzaen. Du kan også nå at lave en hjemmelavet pesto, mens pizzaen bager færdig.

Smagstest og opskrifter

Hvis du også køber frosne pizzaer i ny og næ, kan du med fordel læse vores fødevareeksperts smagstest af seks forskellige frysepizzaer med peperoni:

Smagstest af frysepizzaer

Vil du hellere lave din pizza fra bunden, kan du prøve en af disse opskrifter:

Salatpizza - pizza med kebab oksekød og salat

Pizza Bianco med bacon - opskrift på hvid pizza fra Italien

Pizza calzone med kødsauce (indbagt pizza)

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Lise overmatk Overmark

    juni 13, 2024 at 11:30 pm

    Det lyder spændene mvh Lise

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.