• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Nemme forårsruller i ovn (med spidskål og hakket kød)

Nemme forårsruller i ovn (med spidskål og hakket kød)

billederesultat for forårsruller i ovn
Hjemmelavede forårsruller i ovn med spidskål. Forårsrullerne bages i ovnen, og de bliver super sprøde. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  9. maj 2024 - Udgivet:  11. december 2020

Del gerne:
10k
SHARES
FacebookMessenger10kPinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Opskrift på forårsruller i ovn med spidskål. Forårsrullerne fyldes også med gulerødder, bønnespirer og hakket svine- og oksekød. Bages i ovn.
  2. Opskrift på forårsruller i ovn
  3. Nemme forårsruller i ovn (med spidskål og hakket kød)
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Bagetid
Gå til opskrift

Opskrift på forårsruller i ovn med spidskål. Forårsrullerne fyldes også med gulerødder, bønnespirer og hakket svine- og oksekød. Bages i ovn.

Forårsruller i ovn uden friturefedt, og lavet med masser af spidskål og gulerødder.

Her er opskriften på hjemmelavede forårsruller, der ikke er for fede. De indeholder også lidt hakket svine- op oksekød, men blot med en fedtprocent på 7.

Og du kan jo selv justere hvor meget kød og grøntsager, du ønsker i forårsrullerne.

Opskriften giver 16 lækre ruller. Se her hvad soja er.

Opskrift på forårsruller i ovn

billederesultat for forårsruller i ovn

Nemme forårsruller i ovn (med spidskål og hakket kød)

Opskrift på forårsruller i ovn med spidskål. Forårsrullerne fyldes også med gulerødder, bønnespirer og hakket svine- og oksekød. Bages i ovn.
Bedømmelse
4.7 fra 18 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 30 minutter minutter
Tilberedning: 10 minutter minutter
Samlet tid: 40 minutter minutter
Antal 16 stk.
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 300 g hakket svin og kalv
  • 0,5 spidskål
  • 4 gulerødder
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g bønnespirer
  • soja
  • Lidt ingefær - frisk, revet
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 plader filodej
  • 1,5 pasteuriseret æggehvide

Fremgangsmåde

  • Du laver to portioner med fyld til dine forårsruller i ovn. Den ene med kød, den anden med grøntsagerne.
  • Brun kødet på en pande med lidt olie, og svits derefter finthakkede forårsløg, presset hvidløgsfed og lidt revet ingefær med. Krydr med salt og peber. Giv det lidt soja, og stil til side.
  • Spidskål snittes fint, gulerødder rives på den grove side af rivejernet, og bønnespirerne skylles grundigt og dryppes af.
  • Svits det hele et par minutter på en varm pande sammen med lidt salt, peber og soja. Stil til side.
  • Skær filodej ud i stykker på 20 gange 20 centimeter, og læg en lille spiseskefuld kød og tilsvarende en skefuld grøntsager på.
  • Fold sammen og læg forårsrullerne på en bageplade med bagepapir.
  • Pensl rullerne med pasteuristeret æggehvide.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
105
% Daglig værdi*
Fedt
 
5
g
8
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Kolesterol
 
14
mg
5
%
Natrium
 
155
mg
7
%
Kalium
 
204
mg
6
%
Kulhydrater
 
10
g
3
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
1
g
1
%
Protein
 
5
g
10
%
Vitamin A
 
2601
IU
52
%
Vitamin C
 
14
mg
17
%
Calcium
 
25
mg
3
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Bagetid

Bag forårsrullerne i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 10-12 minutter. Kig til dem, og pas på de ikke bliver for mørke.

Forårsruller i ovn er nemme at lave, men pas på de ikke bliver overbagt.

Server straks forårsrullerne sammen med lidt soja.

Se også disse opskrifter:

Forårsruller (nem og hurtig opskrift på kinaruller)

Rispapirruller – lækre vietnamesiske forårsruller

Sprøde filodejsruller med kylling og spidskål

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Dorthe

    august 14, 2024 at 3:12 pm

    Skal forårsrullerne i ovnen frossen eller tøet

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      august 14, 2024 at 8:23 pm

      Hej Dorthe
      Forårsrullerne tilberedes direkte fra frost.
      God fornøjelse.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Tinna

    marts 12, 2021 at 9:31 am

    Hej
    Kan man fryser dem

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      marts 12, 2021 at 11:57 am

      Hej Tinna
      Det burde du sagtens kunne, men gør det så inden du tilbereder dem 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required