Her er opskriften på lækre foliepakker med blomkål, der er lige til at stille i grillen. Foliepakkerne indeholder også grønne asparges, forårsløg og smør, og de er super gode som tilbehør til mange grillede stykker kød.
Her er min nemme opskrift på de dejlige foliepakker med blomkål, der kan grilles ved indirekte varme.
Pakkerne er nemme at lave, og de kan med fordel samles noget tid i forvejen, så du sparer tid når du skal lave den sidste del af maden.
Blomkålen skal ikke forkoges, men blot tilberedes direkte på grillen.
Opskriften er til fire personer, og du kan jo frit variere mængden af de forskellige ingredienser i pakkerne.
Ingredienser
1 lille blomkål
1 bundt grønne asparges
1 bundt forårsløg
4 skiver smør
1 bundt persille
Flagesalt fra Maldon
Friskkværnet peber
Tilberedning i grillen
- Fjern eventuelle blade på blomkålen, og del den derefter i mindre og mere mundrette buketter. Stokken skal du ikke bruge.
- Knæk det nederste og trægede stykke af de grønne asparges, og del der aspargesene i mindre stykker.
- Forårsløg skæres i to centimeter lange stykker, og persille hakkes groft.
- Lav fire stykker sølvpapir på cirka 35 centimeters længde, og læg dem på køkkenbordet.
- Fordel nu blomkålsbuketter, asparges og forårsløg på hvert stykke sølvpapir.
- Læg en god skive smør øverst, og drys persille over. Krydr også med flagesalt og friskkværnet peber.
- Luk pakkerne sammen.
- Grill de skønne foliepakker med blomkål ved indirekte varme, hvor de skal have cirka 20 minutter. Hold en temperaturen på lidt under 200 grader i grillen.
Yderligere info
De færdige foliepakker serveres straks som tilbehør til grillet oksefilet eller lækre laksespyd.
Jeg synes indholdet i pakkerne har den rette mørhed efter 20 minutter i grillen, men hvis du ønsker mere bid i grøntsagerne, kan du blot tage dem af grillen lidt før.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: