Du kan sagtens lave fiskefrikadeller i ovn, og de bliver faktisk bedre end på panden. Her er en opskrift med den rette stegetid i ovnen.
Sådan laver du fiskefrikadeller i ovn, og det er utroligt nemt og lækkert.
Her er de ovnbagte fiskedeller lavet med en færdig fiskefars, men du kan selvfølgelig også nemt lave din egen. Du kan bruge denne: Fiskehandlerens fars til fiskefrikadeller.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Se også den populære opskrift på:
Opskrift på fiskefrikadeller i ovn
Fiskefrikadeller i ovn (den nemme opskrift)
Ingredienser
- 700 g fiskefars - af hakket torsk
- purløg - hakket
Fremgangsmåde
- Køb en god og færdigrørt fiskefars hos din fiskehandler. Gerne af hakket torsk, da jeg synes det giver de bedste fiskefrikadeller.
- Beklæd en bageplade med bagepapir, og læg fiskefrikadeller på pladen med en spiseske.
- Portionen her på 700 g fiskefars giver cirka 16 dejlige fiskedeller, og har du nogen i overskud, ja så er de gode til madpakken dagen derpå.
- Forvarm ovnen til 200 grader varmluft, og bag nu fiskefrikadellerne i cirka 25 minutter.
- De er færdige når de har fået en flot farve.
- Tag fiskefrikadellerne ud af ovnen, læg dem i et fad og drys dem med friskhakket purløg.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Server dem med en god salat med spidskål, stuvet hvidkål eller hvad du nu synes.
Fiskefrikadellerne er også lækre på et stykke hjemmebagt rugbrød med remoulade.
Note: Det er mindst lige så godt at stege fiskefrikadeller i ovn som på panden. Så du skal ikke være bange for resultatet.
Samtidig sparer du altså en del stegeos og fiskelugt i køkkenet, så det er en win-win.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Lone H.
De smager altså virkelig lækkert og man sparer lugten af fisk i køkkenet. Tak for opskriften.
Mikkel Nielsen
De der på billedet, er vel ikke lavet i ovnen? Mine så slet ikke så stegte ud.