• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Sovs og sauce › Fedtfattig dressing med hytteost og krydderurter

Fedtfattig dressing med hytteost og krydderurter

Kaloriefattig dressing
4.8 fra 9 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
105
SHARES
FacebookMessenger105PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. juni 2024 - Udgivet: 28. juli 2021

Fedtfattig dressing med hytteost er et fremragende alternativ til creme fraichedressing. Denne kan bruges både som dressing og dip.

Fedtfattige dressinger er sagen, hvis man vil vil have en god, cremet smag i salaten, men er ked af de kalorier, der følger med.

Her er hytteost en perfekt basis til en lækker dressing, som både er sund og velsmagende.

Man kan blende hytteost, hvis den skal være mere jævn, men man kan også sagtens blande den op med krydderurter, citron og meget andet uden at ændre konsistensen.

Her er opskrifterne på henholdsvis hytteostdip til gnavegrønt og dressing.

Opskrift på fedtfattige dressinger med hytteost

Kaloriefattig dressing
Karen SenecaKaren Seneca

Fedtfattig dressing med hytteost

4.78 fra 9 stemmer
Fedtfattig dressing med hytteost er et fremragende alternativ til creme fraichedressing. Denne kan bruges både som dressing og dip.
Forb. tid 10 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
Antal: 2.5 dl
Ret: Dip, Dressing
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 250 g hytteost - 1,5 %
  • 1 håndfuld krydderurter
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk mælk
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Tag en håndfuld blandede krydderurter, for eksempel mynte, persille og basilikum, og kom dem i miniblenderen.
  2. Hak dem og tilføj hvidløg samt citronsaft og hytteost.
  3. Blend godt sammen og hæld lidt mælk i for at få en tyndere konsistens, hvis du ønsker det.
  4. Smag til med salt og peber og brug den som salatdressing eller som dip. Hvis du skal bruge den til dip, skal du ikke blande mælk i.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips og opskrift på salater

Dippen serverer du sammen med gulerodsstave, selleristave og agurkestave. Du kan også lave rugbrødschips og servere til.

Vi har lavet et utal af opskrifter på salat. Her får du tre salater, som du kan kan blande hytteostdressingen i.

Salat med edamamebønner, æbler og spidskål

Blomkålssalat med tranebær og mynte

Avocadosalat med tomat og pinjekerner

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Heidi Lykke Jakobsen

    februar 11, 2023 at 12:57 pm

    Spørgsmål der melder sig...
    Hvordan er holdbarheden på en blandet dip? Og kan blendet hytteost erstatte creme fraiche i andre sammenhænge? Feks tunsalat, kartoffelsalat, varme retter mv.?

    Svar

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme
  • billede med sauce jus
    Sauce jus
  • billede med pisket smør
    Pisket smør
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af blommemuffins

Blommemuffins (lækre muffins med blommer)

Billede med havregrynsbrød.

Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)

Billede med auberginefad.

Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Ugens vine, uge 35, 2025

Ugens vine, uge 35, 2025: Frankrig dominerer med 9 topkøb

Billede af millionsalsiccia.

Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Ugens madplan uge 35

Ugens madplan uge 35 - her er lækker aftensmad til hele ugen

Forsiden lige nu

Billede med auberginefad.
Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad (nemme og lækre retter)→ Se opskriften
billede til kylling Gong Bao
Kylling Gong Bao - lækker kinesisk mad→ Se opskriften
laks med porrer i fad
Laks med porrer og spidskål - en populære fiskeret→ Se opskriften
syltede citroner saltcitroner
Syltede citroner - nem opskrift på saltcitroner→ Se opskriften
Billede af millionsalsiccia.
Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)→ Se opskriften
indisk karryret med kylling
Indisk karryret med kylling, kikærter og spinat→ Se opskriften
billede med chokoladekage
Alletiders mumse chokoladekage (nem opskrift)→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
billede med blomkålspure
Blomkålspure: Cremet og lækker pure med blomkål→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required