Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sovs og sauce › Fedtfattig dressing med hytteost og krydderurter

Fedtfattig dressing med hytteost og krydderurter

Kaloriefattig dressing
4.8 fra 9 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
118
SHARES
FacebookMessenger118PinterestEmailSMS

Fedtfattig dressing med hytteost er et fremragende alternativ til creme fraichedressing. Denne kan bruges både som dressing og dip.

Fedtfattige dressinger er sagen, hvis man vil vil have en god, cremet smag i salaten, men er ked af de kalorier, der følger med.

Her er hytteost en perfekt basis til en lækker dressing, som både er sund og velsmagende.

Man kan blende hytteost, hvis den skal være mere jævn, men man kan også sagtens blande den op med krydderurter, citron og meget andet uden at ændre konsistensen.

Her er opskrifterne på henholdsvis hytteostdip til gnavegrønt og dressing.

Opskrift på fedtfattige dressinger med hytteost

Fedtfattig dressing med hytteost

Karen SenecaKaren Seneca
4.8 fra 9 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Fedtfattig dressing med hytteost er et fremragende alternativ til creme fraichedressing. Denne kan bruges både som dressing og dip.
Antal: 2.5 dl
Ret: Dip, Dressing
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 250 g hytteost 1,5 %
  • 1 håndfuld krydderurter
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk mælk
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Tag en håndfuld blandede krydderurter, for eksempel mynte, persille og basilikum, og kom dem i miniblenderen.
  2. Hak dem og tilføj hvidløg samt citronsaft og hytteost.
  3. Blend godt sammen og hæld lidt mælk i for at få en tyndere konsistens, hvis du ønsker det.
  4. Smag til med salt og peber og brug den som salatdressing eller som dip. Hvis du skal bruge den til dip, skal du ikke blande mælk i.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips og opskrift på salater

Dippen serverer du sammen med gulerodsstave, selleristave og agurkestave. Du kan også lave rugbrødschips og servere til.

Vi har lavet et utal af opskrifter på salat. Her får du tre salater, som du kan kan blande hytteostdressingen i.

Salat med edamamebønner, æbler og spidskål

Blomkålssalat med tranebær og mynte

Avocadosalat med tomat og pinjekerner

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Heidi Lykke Jakobsen skriver

    februar 11, 2023 at 12:57 pm

    Spørgsmål der melder sig...
    Hvordan er holdbarheden på en blandet dip? Og kan blendet hytteost erstatte creme fraiche i andre sammenhænge? Feks tunsalat, kartoffelsalat, varme retter mv.?

    Svar

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)
  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required