Her er en super nem opskrift på fastelavnsboller med hindbærskum. De fyldte walesboller smager fantastisk og er meget nemme at lave.
Prøv lige disse lækre og meget nemme fastelavnsboller med hindbærskum.
Det flotte og lyserøde hindbærskum laves med fløde og hindbærmarmelade, og det passer perfekte i de luftige og lækre walesboller.
Dem bager du også nemt af en dej til vandbakkelser, og fastelavnsboller vækker altid glæde.
Her har jeg pyntet dem med lidt sigtet flormelis, men du kan også give dem en klat lyserød glasur på toppen.
Opskrift på fastelavnsboller med hindbærskum
Ingredienser
- 1 portion vandbakkelse se min opskrift på vandbakkelser her
Hindbærskum
- 4 deciliter piskefløde
- 4 teskefulde hindbærmarmelade
Desuden anvendes
- Lidt hindbærmarmelade
- flormelis til drys på toppen
Sådan gør du
- Bag vandbakkelser som anvist i linket under ingredienser. Det er meget nemt. Bagetiden er ca. 30 minutter, og du skal lave otte fastelavnsboller, som alle kan være på én bageplade med bagepapir. Køles en smule af.
- Pisk fløden til flødeskum, og derefter vendes hindbærmarmelade forsigtigt i. Så har du en skøn og smuk hindbærskum.
- Skær toppen af fastelavnsbollerne, og smør bundene med lidt hindbærmarmelade.
- Kom hindbærskum i en sprøjtepose med stor stjernetyl, og sprøjt fyld på hver af bundene.
- Læg toppene på, og drys dem med lidt flormelis, som sigtes over dine fastelavnsboller med hindbærskum.
Næringsindhold
Tips
De færdige fastelavnsboller med hindbærskum kan nydes med det samme.
Du kan dog opbevare dem på køl til dagen efter.
Se også disse opskrifter: