Her er en super nem opskrift på fastelavnsboller med hindbærskum. De fyldte walesboller smager fantastisk og er meget nemme at lave.
Prøv lige disse lækre og meget nemme fastelavnsboller med hindbærskum.
Det flotte og lyserøde hindbærskum laves med fløde og hindbærmarmelade, og det passer perfekte i de luftige og lækre walesboller.
Dem bager du også nemt af en dej til vandbakkelser, og fastelavnsboller vækker altid glæde. Her har jeg pyntet dem med lidt sigtet flormelis, men du kan også give dem en klat lyserød glasur på toppen.
Se også disse opskrifter:
Opskrift på fastelavnsboller med hindbærskum
Fastelavnsboller med hindbærskum
Ingredienser
- 1 portion vandbakkelse - se min opskrift på vandbakkelser her
Hindbærskum
- 4 dl piskefløde
- 4 tsk hindbærmarmelade
Desuden anvendes
- Lidt hindbærmarmelade
- flormelis - til drys på toppen
Fremgangsmåde
- Bag vandbakkelser som anvist i linket under ingredienser. Det er meget nemt. Bagetiden er ca. 30 minutter, og du skal lave otte fastelavnsboller, som alle kan være på én bageplade med bagepapir. Køles en smule af.
- Pisk fløden til flødeskum, og derefter vendes hindbærmarmelade forsigtigt i. Så har du en skøn og smuk hindbærskum.
- Skær toppen af fastelavnsbollerne, og smør bundene med lidt hindbærmarmelade.
- Kom hindbærskum i en sprøjtepose med stor stjernetyl, og sprøjt fyld på hver af bundene.
- Læg toppene på, og drys dem med lidt flormelis, som sigtes over dine fastelavnsboller med hindbærskum.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
De færdige fastelavnsboller med hindbærskum kan nydes med det samme.
Du kan dog opbevare dem på køl til dagen efter.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: