Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Fastelavnsboller med hindbærskum

Fastelavnsboller med hindbærskum

billederesultat for fastelavnsboller med hindbærskum
4.7 fra 26 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
557
SHARES
FacebookMessenger557PinterestEmailSMS

Her er en super nem opskrift på fastelavnsboller med hindbærskum. De fyldte walesboller smager fantastisk og er meget nemme at lave.

Prøv lige disse lækre og meget nemme fastelavnsboller med hindbærskum.

Det flotte og lyserøde hindbærskum laves med fløde og hindbærmarmelade, og det passer perfekte i de luftige og lækre walesboller.

Dem bager du også nemt af en dej til vandbakkelser, og fastelavnsboller vækker altid glæde. Her har jeg pyntet dem med lidt sigtet flormelis, men du kan også give dem en klat lyserød glasur på toppen.

Se også disse opskrifter:

  • Semlor
  • Åbne fastelavnsboller
  • Eclairs

Opskrift på fastelavnsboller med hindbærskum

Fastelavnsboller med hindbærskum

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 26 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 30 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Her er en super nem opskrift på fastelavnsboller med hindbærskum. De fyldte walesboller smager fantastisk og er meget nemme at lave.
Antal: 8 stk.
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 portion vandbakkelse (se min opskrift på vandbakkelser her)
Hindbærskum
  • 4 dl piskefløde
  • 4 tsk hindbærmarmelade
Desuden anvendes
  • Lidt hindbærmarmelade
  • flormelis (til drys på toppen)

Fremgangsmåde

  1. Bag vandbakkelser som anvist i linket under ingredienser. Det er meget nemt. Bagetiden er ca. 30 minutter, og du skal lave otte fastelavnsboller, som alle kan være på én bageplade med bagepapir. Køles en smule af.
  2. Pisk fløden til flødeskum, og derefter vendes hindbærmarmelade forsigtigt i. Så har du en skøn og smuk hindbærskum.
  3. Skær toppen af fastelavnsbollerne, og smør bundene med lidt hindbærmarmelade.
  4. Kom hindbærskum i en sprøjtepose med stor stjernetyl, og sprøjt fyld på hver af bundene.
  5. Læg toppene på, og drys dem med lidt flormelis, som sigtes over dine fastelavnsboller med hindbærskum.

Næringsindhold

Kalorier556kcalKulhydrater40gProtein6gFedt42gMættet fedt18gFlerumættet fedt4gEnkelumættet fedt18gKolesterol57mgNatrium173mgKalium96mgKostfibre1gSukker9gVitamin A736IUVitamin C1mgCalcium42mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

De færdige fastelavnsboller med hindbærskum kan nydes med det samme.

Du kan dog opbevare dem på køl til dagen efter.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)
  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required