Bøffer af oksefilet: Mangler du lidt inspiration til en god bøf? Så er her lidt guf, der pepper din bøf gevaldigt op. Jeg har tilføjet lidt rosmarin og hvidløg.
Bøffer af oksefilet skal ikke krydres eller tilberedes ret meget, da smagen i sig selv er så god.
Disse lækre bøffer har fået hvidløg og rosmarin, og så steges de få minutter på hver side.
Server dem med stegte kartofler og en rigtig god salat, så er du sikker på at være et hit omkring middagsbordet derhjemme.
Opskrift på bøffer af oksefilet
Fantastiske bøffer af oksefilet med rosmarin og hvidløg
Ingredienser
- 2 oksefilet - 175 gram stykket
- 2 tsk god sennep
- 2 spsk rosmarin - friskhakket
- 1 fed hvidløgsfed
- salt og peber
Sådan gør du
- Tør bøfferne tørre med køkkenrulle (vi skal stege bøffer, ikke koge dem), og smør dem med sennep.
- Læg dem på en tallerken, og fordel rosmarin og hvidløg over bøfferne. Massér det godt ind i kødet. Krydr med lidt salt og peber, og lad bøfferne trække ti minutter.
- Smelt lidt smør på en pande ved middel varme, og når smørret er nøddebrunt, lægger du bøfferne på panden med krydderisiden ned ad først.
- Vend efter et par minutter, og steg den anden side i yderligere to minutter. HUSK: Stegetiden afhænger dels af hvor tykke dine bøffer er, og hvordan du ønsker bøfferne stegt!
- Tag så bøfferne af panden, og kog den af med lidt Masala (eller anden vin), gastrik og en okse- eller kalvefond, og server stegeskyen til bøfferne.
Del dine ideer og tanker med os andre her: