Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Bøffer af oksefilet

Fantastiske bøffer af oksefilet med rosmarin og hvidløg

Bøffer af oksefilet: Mangler du lidt inspiration til en god bøf? Så er her lidt guf, der pepper din bøf gevaldigt op. Vi har tilføjet lidt rosmarin og hvidløg.
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
21
SHARES
FacebookMessenger21PinterestEmailSMS
Indhold
  • Fantastiske bøffer af oksefilet med rosmarin og hvidløg
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Opskrift på bøffer af oksefilet
  • Kommentarer

Fantastiske bøffer af oksefilet med rosmarin og hvidløg

Holger Rørby Madsen
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Trækketid: 10 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Bøffer af oksefilet: Mangler du lidt inspiration til en god bøf? Så er her lidt guf, der pepper din bøf gevaldigt op.
Antal: 2 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 oksefilet 175 gram stykket
  • 2 tsk god sennep
  • 2 spsk rosmarin friskhakket
  • 1 fed hvidløg
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Tør bøfferne tørre med køkkenrulle (vi skal stege bøffer, ikke koge dem), og smør dem med sennep.
  2. Læg dem på en tallerken, og fordel rosmarin og hvidløg over bøfferne. Massér det godt ind i kødet. Krydr med lidt salt og peber, og lad bøfferne trække ti minutter.
  3. Smelt lidt smør på en pande ved middel varme, og når smørret er nøddebrunt, lægger du bøfferne på panden med krydderisiden ned ad først.
  4. Vend efter et par minutter, og steg den anden side i yderligere to minutter. HUSK: Stegetiden afhænger dels af hvor tykke dine bøffer er, og hvordan du ønsker bøfferne stegt!
  5. Tag så bøfferne af panden, og kog den af med lidt Masala (eller anden vin), gastrik og en okse- eller kalvefond, og server stegeskyen til bøfferne.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på bøffer af oksefilet

Bøffer af oksefilet skal ikke krydres eller tilberedes ret meget, da smagen i sig selv er så god.

Disse lækre bøffer har fået hvidløg og rosmarin, og så steges de få minutter på hver side.

Server dem med stegte kartofler og en rigtig god salat, så er du sikker på at være et hit omkring middagsbordet derhjemme.

Se flere opskrifter:

  • Grydestegt oksefilet - nem opskrift på oksefilet i gryde
  • Langtidsstegt oksefilet (i ovn med tid og temperatur)
  • Oksefilet i airfryer med temperatur og tid
  • Ovnstegt oksefilet (opskrift med tid og kernetemperatur)
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required