• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Kager › Daim muffins

Daim muffins

Billederesultat for Daim muffins
Super lækre Daim muffins, der slevfølgelig laves med knasende sprød Daim og en let dej. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  13. november 2023 - Udgivet:  18. oktober 2020

Del gerne:
3.2k
SHARES
FacebookMessenger3.2kPinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Daim muffins er utrolig nemme og lækre muffins, der selvfølgelig laves med knasende sprøde stykker Daim og lidt god kakao.
  2. Opskrift på Daim muffins
  3. Daim muffins
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Lidt fakta om Daim
Gå til opskrift

Daim muffins er utrolig nemme og lækre muffins, der selvfølgelig laves med knasende sprøde stykker Daim og lidt god kakao.

Daim muffins er muligvis din nye favoritkage, for de smager altså fantastisk godt.

Dejen er let at røre sammen på få minutter, og du behøver ikke engang anvende en elpisker.

Samtidig er der kakao i kagerne, og her er der anvendt en kakao fra Valrhona, som jeg synes er virkelig god.

Men brug den kakao du har i køkkenskabet.

Opskriften giver 12 store chokolademuffins med Daim.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Daimkage med hindbærflødeskum
  • Daim-lagkage
  • Daim is
  • Hjemmelavet Daim

Opskrift på Daim muffins

Billederesultat for Daim muffins

Daim muffins

Daim muffins er utrolig nemme og lækre muffins, der selvfølgelig laves med knasende sprøde stykker Daim og lidt god kakao.
Bedømmelse
4.8 fra 30 stemmer
RetKager
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 18 minutter minutter
Samlet tid: 28 minutter minutter
Antal 12 stk.
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 100 g smør - meget blødt
  • 100 g bagesukker - eller alm. sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 2 æg
  • 1 dl mælk
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 spsk kakao
  • 150 g Daim
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Kom det meget bløde smør op i en skål, og tilsæt bagesukker og vaniljesukker. Har du ikke bagesukker, kan du bruge almindelig sukker.
  • Pisk det luftigt med et piskeris, og pisk derefter de to æg i et ad gangen. Læg så piskeriset væk, og find en dejskraber frem.
  • Bland hvedemel, bagepulver og kakao sammen. Vend mælken forsigtigt i dejen sammen med hvedemel, bagepulver og kakao.
  • Daim hakkes groft og tilsættes til sidst.
  • Fordel nu Daim-dejen i 12 store muffinsforme, men fyld dem ikke længere op end ¾, da dejen jo hæver under bagningen i ovnen.
  • Bag de lækre Daim muffins ved 180 °C varmluft, hvor de skal have cirka 18 minutter. Klik her og brug det smarte minutur med indstillet bagetid.
  • Stik en strikkepind eller kødnål i en muffin for at tjekke at de færdige, og der må ikke hænge dej ved pinden.
  • Lad de nybagte muffins med Daim køle lidt af, og nyd så ellers de lækre kager.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
206
% Daglig værdi*
Fedt
 
9
g
14
%
Mættet fedt
 
5
g
31
%
Transfedt
 
0.3
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Kolesterol
 
47
mg
16
%
Natrium
 
195
mg
8
%
Kalium
 
82
mg
2
%
Kulhydrater
 
27
g
9
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
9
g
10
%
Protein
 
4
g
8
%
Vitamin A
 
267
IU
5
%
Vitamin C
 
0.05
mg
0
%
Calcium
 
45
mg
5
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Lidt fakta om Daim

Daim bliver produceret i Sverige, og er en karamelbar, der er overtrukket med mælkechokolade.

Den blev faktisk tidligere solgt under navnet Dajm, men fabrikken ændrede navnet i 1990 til det nuværende Daim.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Chelina

    juli 23, 2023 at 9:51 am

    Hvornår skal æggene i?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juli 23, 2023 at 10:18 am

      Hej Chelina
      Under punkt 2 🙂
      God bagelyst
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Captain21

    maj 09, 2023 at 8:51 am

    virklig lækert og vil ønske at mine venner vil lave den med mig 🙁

    Svar
  3. pernille

    september 06, 2021 at 11:47 am

    jeg er blevet i tvivl om hvor mange muffins opskriften svarer til.
    Er det rigtig forstået, at der skal 450 g daim i til 12 muffins?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      september 06, 2021 at 1:35 pm

      Hej Pernille
      Nej, du skal bruge 150 gram Daim - står der også i opskriften 🙂
      Men du kan sagtens tilsætte lidt mere Daim, hvis du er helt vild med det.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  4. Dorte

    oktober 18, 2018 at 2:01 pm

    Hvad er bagesukker?

    Svar
    • Madensverden.dk

      oktober 18, 2018 at 9:17 pm

      Hej Dorte
      Bagesukker er et mere fint sukker, der derfor opløses hurtigere i dejen. Kornene er simpelthen mindre.
      Jeg synes bagesukker giver en mere luftig kage, men du kan sagtens også anvende almindeligt sukker.
      Bagesukkeret kan købes i de fleste supermarkeder, og jeg har i hvert fald set det i SuperBrugsen.
      De bedste hilsner
      Holger

      Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required