• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Kager › Daim cookies

Daim cookies

billederesultat for Daim cookies
Daim cookies er super lækre kager, der selvfølgelig er bagt med den uimodståelige Daim. De store cookies er nemme at bage, også for børn. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  2. november 2023 - Udgivet:  6. marts 2021

Del gerne:
3.3k
SHARES
FacebookMessenger3.3kPinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du min opskrift på Daim cookies, der er helt uimodståelige kager med Daim. De lækre cookies er nemme at bage, også for børn.
  2. Opskrift på Daim cookies
  3. Daim cookies
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
Gå til opskrift

Her får du min opskrift på Daim cookies, der er helt uimodståelige kager med Daim. De lækre cookies er nemme at bage, også for børn.

Jeg elsker Daim Cookies, og de er så utrolig nemme at bage.

Samtidig skal dejen til cookies jo ikke hæve, så derfor kan du meget hurtigt lave en god portion af de populære småkager. Som jo faktisk er lidt større.

Her med masser af Daim, hvor jeg har anvendt to pakker med 56 gram i hver.

Opskriften giver cirka 40 cookies.

Se også mine opskrifter på:

  • M&M cookies opskrift med chokoladeknapper
  • Cookies med chokolade
  • Cookies med kokos
  • Cookies med havregryn

Opskrift på Daim cookies

billederesultat for Daim cookies

Daim cookies

Her får du min opskrift på Daim cookies, der er helt uimodståelige kager med Daim. De lækre cookies er nemme at bage, også for børn.
Bedømmelse
4.8 fra 46 stemmer
RetKager
Arbejdstid: 14 minutter minutter
Tilberedning: 16 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal 40 stk.
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 125 g smør - blødt
  • 70 g brun farin
  • 35 g bagesukker
  • 1 æg
  • 110 g Daim
  • 200 g hvedemel
  • 10 g vaniljesukker
  • 0,5 tsk natron

Fremgangsmåde

  • Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  • Smør blødgøres evt. i mikroovn, hvor det skal have cirka 30 sekunder ved 450W.
  • Rør det bløde smør med brun farin, bagesukker og et æg. Almindeligt sukker kan selvfølgelig også bruges.
  • Daim hakkes fint og blandes i dejen.
  • Vej hvedemel af sammen med vaniljesukker, og tilsæt derefter en halv teskefuld natron. Rør dejen godt sammen.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir.
  • Del to dejen i to lige store stykker, og rul den ene ud til en pølse på omkring 35 centimeter.
  • Med en skarp kniv skærer du 20 Daim cookies ud af dejen og lægger dem på bagepladen. Tryk dem gerne lidt flade.
  • Bag dem cirka 8 minutter.
  • Fortsæt på samme med den anden halvdel af dejen, som ligeledes laves til 20 Daim cookies.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
64
% Daglig værdi*
Fedt
 
3
g
5
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
0.2
g
Enkelumættet fedt
 
1
g
Kolesterol
 
11
mg
4
%
Natrium
 
42
mg
2
%
Kalium
 
14
mg
0
%
Kulhydrater
 
9
g
3
%
Kostfibre
 
0.1
g
0
%
Sukker
 
5
g
6
%
Protein
 
1
g
2
%
Vitamin A
 
85
IU
2
%
Vitamin C
 
0.01
mg
0
%
Calcium
 
6
mg
1
%
Jern
 
0.3
mg
2
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

De færdigbagte cookies er bløde når de kommer ud af ovnen, men bliver sprøde når du køles af på en rist.

Opbevar dine Daim cookies i en tætsluttende beholder.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Anni

    juni 13, 2023 at 6:28 pm

    Jeg har svært ved at se, at det er let at lave disse kager. Jeg synes at det tager lang tid, for dejen kan jo overhovedet ikke rulles ud, men må deles i 40 lige store stykker og fordeles på bagepladen.

    Svar
  2. Anja

    november 11, 2022 at 10:30 am

    Man kan ikke rulle dejen ud i en pølse, og da slet ikke skære i den med en kniv. Har man glemt at skrive den måske skulle på køl eller frys i opskriften?

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required