• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Cremecrumble

Cremecrumble

cremecrumble
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
19
SHARES
FacebookMessenger19PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 29. juli 2024 - Udgivet: 29. juli 2024

Sådan laver du en lækker cremecrumble med sprøde crumbledej og kagecreme. En skøn og sprød crumblekage, der er nem at bage.

Jeg har lavet denne opskrift på cremecrumble, fordi jeg er glad for både crumble og creme. Her får du den perfekte combi.

Jeg bager dem i flade forme med en diameter på 12 centimeter, men du kan sagtens bruge mindre forme, eller eventuelt en muffinsform af metal, hvor kagerne laves nede i hullerne.

Se også mine kageopskrifter på:

  • Æblecrumble
  • Rabarbercrumble
  • Rabarbercrumble med marcipan
  • Blåbærcrumble

Opskrift på nem cremecrumble

Antallet afhænger af hvor store du laver den.

cremecrumble
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Cremecrumble

5 fra 1 stemme
Sådan laver du en lækker cremecrumble med sprøde crumbledej og kagecreme. En skøn og sprød crumblekage, der er nem at bage.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 stk.
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Kalorier: 723
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 spsk kagecreme - hjemmelavet eller købt
  • 200 g hvedemel
  • 150 g smør - koldt, i tern
  • 50 g havregryn
  • 150 g rørsukker
  • 10 g vaniljesukker - svarende til 2 tsk.
  • 1 æg
  • hasselnøddeflager

Fremgangsmåde
 

  1. Du skal bruge 4 spsk kagecreme til denne opskrift, hvis du laver 4 store med en diameter på ca. 12 centimeter. Men du kan sagtens lave dem mindre, eventuelt også i hullerne i en muffinsform af metal. Så start med at lave kagecremen, som enten kan være hjemmelavet eller købt.
  2. Crumbledej: Kom 200 g hvedemel i en skål sammen med 150 g smør, der skal være køleskabskoldt og skåret i tern. Smuldr smørret ud i melet.
  3. Vend 50 g havregryn i sammen med 150 g rørsukker og 10 g vaniljesukker. Vend det godt rundt og tilsæt så 1 æg, der også vendes i, men uden det bliver en tung dej. Det skal stadig være en smuldrende dej.
  4. Fordel cirka ⅔ af dejen i dine forme, tryk den let til uden at mase for meget, og læg derefter en skefuld creme på hver. Smør cremen en smule ud.
  5. Top med lidt mere crumbledej og drys hasselnøddeflager over.
  6. Bages ca. 15 minutter på næstnederste rille ved 200 grader varmluft.

Næringsindhold

Kalorier: 723kcalKulhydrater: 88gProtein: 9gFedt: 38gMættet fedt: 22gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 11gTransfedt: 1gKolesterol: 122mgNatrium: 273mgKalium: 145mgKostfibre: 3gSukker: 41gVitamin A: 998IUVitamin C: 0.3mgCalcium: 34mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

De bagte kager køles af. De store cremecrumble kager på 12 centimeter i diameter kan passende deles i halve og serveres med flødeskum eller creme friache.

Du kan sagtens fryse dem ned.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    juli 29, 2024 at 4:58 pm

    Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din mening om den her.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Forsiden lige nu

billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé med svinemørbrad og grøntsager→ Se opskriften
tex mex kylling
Tex Mex kylling→ Se opskriften
Billede med brunchæg i ovn
Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form→ Se opskriften
Billede af pighvarsalat.
Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk→ Se opskriften
billede med rabarbermuffins
Rabarbermuffins: 12 luftige muffins med rabarber→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
billederesultat for svinemørbrad med honning og soja
Svinemørbrad med honning→ Se opskriften
Salat med kogte kartofler
Salat med kogte kartofler, asparges og radiser→ Se opskriften
billede med spinatsalat
Spinatsalat med babyspinat, tomater og rødløg→ Se opskriften
Pandekageroulade
Pandekageroulade med jordbær→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required