Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Cremecrumble

Cremecrumble

cremecrumble
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
19
SHARES
FacebookMessenger19PinterestEmailSMS

Sådan laver du en lækker cremecrumble med sprøde crumbledej og kagecreme. En skøn og sprød crumblekage, der er nem at bage.

Jeg har lavet denne opskrift på cremecrumble, fordi jeg er glad for både crumble og creme. Her får du den perfekte combi.

Jeg bager dem i flade forme med en diameter på 12 centimeter, men du kan sagtens bruge mindre forme, eller eventuelt en muffinsform af metal, hvor kagerne laves nede i hullerne.

Se også mine kageopskrifter på:

  • Æblecrumble
  • Rabarbercrumble
  • Rabarbercrumble med marcipan
  • Blåbærcrumble

Opskrift på nem cremecrumble

Antallet afhænger af hvor store du laver den.

Cremecrumble

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Sådan laver du en lækker cremecrumble med sprøde crumbledej og kagecreme. En skøn og sprød crumblekage, der er nem at bage.
Antal: 4 stk.
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 spsk kagecreme hjemmelavet eller købt
  • 200 g hvedemel
  • 150 g smør koldt, i tern
  • 50 g havregryn
  • 150 g rørsukker
  • 10 g vaniljesukker svarende til 2 tsk.
  • 1 æg
  • hasselnøddeflager

Fremgangsmåde

  1. Du skal bruge 4 spsk kagecreme til denne opskrift, hvis du laver 4 store med en diameter på ca. 12 centimeter. Men du kan sagtens lave dem mindre, eventuelt også i hullerne i en muffinsform af metal. Så start med at lave kagecremen, som enten kan være hjemmelavet eller købt.
  2. Crumbledej: Kom 200 g hvedemel i en skål sammen med 150 g smør, der skal være køleskabskoldt og skåret i tern. Smuldr smørret ud i melet.
  3. Vend 50 g havregryn i sammen med 150 g rørsukker og 10 g vaniljesukker. Vend det godt rundt og tilsæt så 1 æg, der også vendes i, men uden det bliver en tung dej. Det skal stadig være en smuldrende dej.
  4. Fordel cirka ⅔ af dejen i dine forme, tryk den let til uden at mase for meget, og læg derefter en skefuld creme på hver. Smør cremen en smule ud.
  5. Top med lidt mere crumbledej og drys hasselnøddeflager over.
  6. Bages ca. 15 minutter på næstnederste rille ved 200 grader varmluft.

Næringsindhold

Kalorier723kcalKulhydrater88gProtein9gFedt38gMættet fedt22gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt11gTransfedt1gKolesterol122mgNatrium273mgKalium145mgKostfibre3gSukker41gVitamin A998IUVitamin C0.3mgCalcium34mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

De bagte kager køles af. De store cremecrumble kager på 12 centimeter i diameter kan passende deles i halve og serveres med flødeskum eller creme friache.

Du kan sagtens fryse dem ned.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    juli 29, 2024 at 4:58 pm

    Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)
  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required