Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Couscoussalat med blåbær, mynte og fetaost

Couscoussalat med blåbær, mynte og fetaost

Couscoussalat med blåbær
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
13
SHARES
FacebookMessenger13PinterestEmailSMS

Couscoussalat med fetaost er dejlig mættende. Og så er den tilmed flot med de blå bær og de grønne mynteblade.

Couscoussalat mætter temmelig godt. De små gryn er lavet af hvede og kan købes både hvide og som et fuldkornsprodukt.

Traditionelt hører couscous til i det nordafrikanske køkken, men vi har taget grynene til os herhjemme, fordi de smager godt. Og så er de en god bund for en mættende salat som denne.

Opskriften her er lavet af Salatfabrikken ved aut. klinisk diætist Rebecca Østergaard, som har valgt at bruge en kombination af blåbær og mynte.

De to smage klæder hinanden, og bruger du saltmandler om anbefalet, ja, så har du en fyldig salat med masser af smag. 

Fetaosten har ingen mål eller vægt, da det er en personlig smag, om man ønsker meget eller lidt i salaten.

Så du kan være rundhåndet, hvis du vil. Og er du på kur, ja, så drysser du blot lidt på for smagens skyld.

Couscoussalat med blåbær og mynte

Couscoussalat med blåbær, mynte og fetaost

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Couscoussalat med fetaost er dejlig mættende. Og så er den tilmed flot med de blå bær og de grønne mynteblade.
Antal: 4 portioner
Ret: Salat
Køkken: Mellemøsten
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 3 dl couscous
  • 2 håndfuld blåbær
  • 2 spsk mynte hakket
  • 1 tsk olivenolie
  • feta smuldret
  • salt og friskkværnet peber
  • citronsaft
  • saltede mandler

Fremgangsmåde

  1. Kog couscous efter pakkens anvisninger.
  2. Imens vaskes blåbær og mynte.
  3. Mynten hakkes fint.
  4. Afkøl de kogte couscous og vend dem herefter med 1 tsk olivenolie.
  5. Tilsæt blåbær, hakket mynte og smuldret feta efter smag.
  6. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  7. Hvis du synes at salaten skal have lidt fugt, kan du tilføre lidt friskpresset citronsaft.
  8. Saltede mandler klæder salaten godt, men kan sagtens undværes.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Prøv også en af vores andre opskrifter på dejlige og sunde salater:

Grøn salat med granatæble og avocado
Nem opskrift på lækker grøn salat med granatæble og avocado. Salaten er hurtig at lave, og den passer til de fleste retter med kylling og kød.
Se opskriften her
billederesultat for grøn salat med granatæble og avocado
Couscous salat - nem og sund opskrift
Du kan lave en virkelig lækker og nem couscous salat med denne opskrift. Her er couscous blandet med blandt andet tomat og peberfrugt.
Se opskriften her
Billede resultat for couscous salat
Middelhavssalat med halloumi, kapers og oliven
Middelhavssalat indeholder naturligvis alt det gode, man kan tænke sig fra sommerferien. Her får du en opskrift, som minder om sol og sommer.
Se opskriften her
Middelhavssalat
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required