• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Couscoussalat med blåbær, mynte og fetaost

Couscoussalat med blåbær, mynte og fetaost

Couscoussalat med blåbær
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
13
SHARES
FacebookMessenger13PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  6. januar 2021 - Udgivet:  7. januar 2021

Couscoussalat med fetaost er dejlig mættende. Og så er den tilmed flot med de blå bær og de grønne mynteblade.

Couscoussalat mætter temmelig godt. De små gryn er lavet af hvede og kan købes både hvide og som et fuldkornsprodukt.

Traditionelt hører couscous til i det nordafrikanske køkken, men vi har taget grynene til os herhjemme, fordi de smager godt. Og så er de en god bund for en mættende salat som denne.

Opskriften her er lavet af Salatfabrikken ved aut. klinisk diætist Rebecca Østergaard, som har valgt at bruge en kombination af blåbær og mynte.

De to smage klæder hinanden, og bruger du saltmandler om anbefalet, ja, så har du en fyldig salat med masser af smag. 

Fetaosten har ingen mål eller vægt, da det er en personlig smag, om man ønsker meget eller lidt i salaten.

Så du kan være rundhåndet, hvis du vil. Og er du på kur, ja, så drysser du blot lidt på for smagens skyld.

Couscoussalat med blåbær og mynte

Couscoussalat med blåbær
Karen SenecaKaren Seneca

Couscoussalat med blåbær, mynte og fetaost

5 fra 2 stemmer
Couscoussalat med fetaost er dejlig mættende. Og så er den tilmed flot med de blå bær og de grønne mynteblade.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 portioner
Ret: Salat
Køkken: Mellemøsten
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 3 dl couscous
  • 2 håndfuld blåbær
  • 2 spsk mynte - hakket
  • 1 tsk olivenolie
  • feta - smuldret
  • salt og friskkværnet peber
  • citronsaft
  • saltede mandler

Fremgangsmåde
 

  1. Kog couscous efter pakkens anvisninger.
  2. Imens vaskes blåbær og mynte.
  3. Mynten hakkes fint.
  4. Afkøl de kogte couscous og vend dem herefter med 1 tsk olivenolie.
  5. Tilsæt blåbær, hakket mynte og smuldret feta efter smag.
  6. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  7. Hvis du synes at salaten skal have lidt fugt, kan du tilføre lidt friskpresset citronsaft.
  8. Saltede mandler klæder salaten godt, men kan sagtens undværes.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Prøv også en af vores andre opskrifter på dejlige og sunde salater:

Grøn salat med granatæble og avocado

5 fra 5 stemmer
Nem opskrift på lækker grøn salat med granatæble og avocado. Salaten er hurtig at lave, og den passer til de fleste retter med kylling og kød.
Gå til opskrift
billederesultat for grøn salat med granatæble og avocado

Couscous salat - nem og sund opskrift

4.8 fra 20 stemmer
Du kan lave en virkelig lækker og nem couscous salat med denne opskrift. Her er couscous blandet med blandt andet tomat og peberfrugt.
Gå til opskrift
Billede resultat for couscous salat

Middelhavssalat med halloumi, kapers og oliven

5 fra 2 stemmer
Middelhavssalat indeholder naturligvis alt det gode, man kan tænke sig fra sommerferien. Her får du en opskrift, som minder om sol og sommer.
Gå til opskrift
Middelhavssalat
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Forsiden lige nu

Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
10 retter med få ingredienser
10 retter med få ingredienser→ Se opskriften
billede med flødebollekage
Flødebollekage opskrift med makroner og jordbær→ Se opskriften
salat med paneret kylling
Salat med paneret kylling, ærter og asparges→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required