Citronpasta
Ingredienser
- 400 g pasta
- 200 g ærter (fra frost)
- 3 spsk olivenolie
- 1 citron
- 1 håndfuld rucola
- 1 håndfuld basilikum
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- 400 g pasta koges som anvist på pakken. Du kan enten anvende pastapenne, skruer eller lignende.
- Det sidste minuts tid (smag lige om pastaen er ved at være mør) tilsættes 200 g ærter, som derefter koges med.
- Afdryp pasta og ærter i et dørslag.
- Kom dem i en skål, og tilsæt 3 spsk olivenolie.
- Skyl 1 citron og riv skallen ned til pasta og ærter, og pres også lidt citronsaft i. Du kan altid tilsætte mere citronsaft til sidst.
- Vend 1 håndfuld rucola i og 1 håndfuld basilikum i, og smag til med salt og friskkværnet peber. Du kan som sagt også komme mere citronsaft i pastaen, hvis du synes det.
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på citronpasta
Denne opskrift på citronpasta er beregnet som tilbehør til fire personer.
Du kan sagtens variere de enkelte ingredienser og mængder som du synes.
Den færdige citronpasta serveres straks som tilbehør.
Jeg bruger den blandt andet til helstegt ovnkylling og ovnbagt laks.
Se flere opskrifter:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode





Holger Rørby Madsen skriver
Tak fordi du bruger opskrift på citronpasta. Kom gerne med din mening om den her.